Kotipihan lintuja 27.4.


Huomenna toivon pääseväni aamulla auringon paisteessa kuvaamaan lintuja pihalle. En ole niitä pitkään aikaan kuvannut, joten eivät oo kovin kesyjä. Nämäkin on kuvattu ihan tontin rajalta. 


Sääennuste on seuraavalle neljälle päivälle aika hyvä, ainoastaan sunnuntaiksi luvattu kurjaa keliä.


Taas kävin ostamassa lisää ruokaa linnuille. Osaanko mä nyt sitä ollenkaan edes lopettaa. No, viikko kerrallaan katsotaan eteenpäin tilanne. Kovin oli vielä talviset kelit tällä viikolla monena aamuna.


Järripeippojen määrä lisääntyy joka päivä. Nyt niitä on jo toistakymmentä.


Kommentit

Katinka sanoi…
Ihania kuvia! Kävin pääsiäisenä Keski-Suomessa ja ilahduin kun sain bongailla lintuja ruokinta alueelta. Näin jopa 16 lajia! Henkilökohtainen enkka ehdottomasi. Ihanaa viikonloppua ja ennen kaikkea pirskahtelevaa vappua!
Anu sanoi…
Hienoja kuvia! Useissa blogeissa on mainittu, että järripeippoja on nyt paljon. Itsekin olen nähnyt niitä ruokinnallani, vaikka muina vuosina en juurikaan.
Sussi sanoi…
linnuilla on vakavan näköiset ilmeet:) Hienot kuvat!
Rautalintu sanoi…
Meillä on ruokinta jo lopetettu, mutta yhä edelleen käy melkoinen kuhina maahan pudonneiden kasassa.
Elmeri sanoi…
Minäkin jatkan sinnikkäästi ruokintaa. Kävi niin sääliksi katsoa kuinka toivotonta lintujen oli löytää ötököitä tai matoja tuon lähes jäisen maan sisuksista. Ruokintapisteellä käy kova kuhina vieläkin, mutta meillä ei noita ihania järripeippoja ole näkynyt yhtäkään.