Rastas poseeraa


En tiedä mistä johtuu, mutta yleensä mun mustarastas kuvissa on poikia! Niitä oranssinokkaisia pikimustia tapauksia. No, tällä kertaa tyttö.


Nyt selvisi mistä se tavattoman suuri "väkimäärä" on peräisin mun blogiin. USA on osoite. Voi pahvi, ei ne kuitenkaan oo oikeita kävijöitä...Suomi 83 ja Yhdysvallat 6386 päivän aikana. Onko joku linkittänyt mun blogin piloillaan johonkin tyhmään...?


Eilen käytin ekan kerran uutta lintuputkea, se on päivitetty versio tuosta Tamronin 150-600mm:n putkesta. Olen kuvannut vanhemmalla mallilla kesällä kolme vuotta ja nämäkin kuvat sillä otettu. Tosi tyytyväinen ollut. Sitten hommasin sen uuden rungon ja se ei sitten ihan parhaalla tavalla toiminut sen kanssa. Tarkennus oli ikävän hidas. Ns. Live view- ominaisuus ei pelittänyt. Se nyt tuli todettua, että putki on tosi nopea. Muusta en vielä uskalla sanoa, paitsi live view tietty nyt toimii.

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Uskomattoman hyvä suojaväri on naaraalla. Katselin just tänään, miten se "katosi" mustanruskeaan juurikasvimaahan heti, kun se oli liikkumatta.
JPK sanoi…
Oletpas kovasti saanut katselijoita. :) Ei siinä mitään. Toivottavasti eivät kuitenkaan paina siellä jossain tietämättäsi kirjaa näistä otoksista. Tuo on kaikessa mustuudessaan kiva lintu tuo mustarastas.
Anu sanoi…
Upeita kuvia.
Tuo kävijämääräongelmasi. Paras ja eksakti keino on käyttää netistä löytyviä ilmaisia sovelluksia, joilla voit katsoa missä on linkityksiä blogiisi. Esim. tällainen sovellus on:
http://www.openlinkprofiler.org/

Toisinaan kannattaa myös googlettaa oma blogi. Esim. itse löydän oman blogini kuvia muiden ihmisten sivuilta: julkaisevat kuviani ilman lupaa mainiten blogini nimen, mutta ei ole linkkiä blogiini. Blogiani myös julkaistiin kopiona jollakin amerikkalaisella sivustolla (vaikutti sen kaltaiselta sivustolta kuin Suomessa oli Blogilista). Sivusto ei poistanut sieltä blogiani pyynnöistäni huolimatta. Tästä on nyt aikaa pari vuotta, enkä ole jaksanut tsekata löytyykö blogini kopio sieltä edelleen.

Tillariina K. sanoi…
Kiitos Anu hyvistä vinkeistä, pitääpä heti kokeilla! :)
Sussi sanoi…
kyseessä voi olla myös hakurobotti/robotteja, joka käy sivullasi. Ikävämpi vaihtoehto on roskapostittajat, jotka yhdessä vaiheessa kävivät meikänkin sivuilla, ja jouduin sulkemaan anonyymit kommentoijat pois.