Ruskosuohaukka


Epäterävät kuvat, mutta kun mun ekat muistaakseni tästä linnusta, niin menkööt! Se on ihan tavallinen laji Hattelmalanjärvellä. Ei kuitenkaan näkyvillä alvariinsa. Mä olen tosi surkea tunnistamaan näitä petolintuja. Onneksi tornilla on yleensä aina väkeä tai sitten voi kysellä kuvaustutuilta fb:ssa tunnistusta. 

Tämä blogi on ollut 5 vuotta olemassa. Lukuisia kuvia on ladattu ja jotain joristu teksteissä. Vaihdoin viime viikolla blogin ulkonäköä. En tiedä johtuuko siitä, vai höpertääkö Blogger ihan itekseen. Tuskin täällä käy normia enempää väkeä, ainakaan kommenttien määrästä ei voi niin päätellä. Tilasto kuitenkin väittää, että kävijöitä olisi päivässä jopa muutama tuhat!? Roskapostia ei oo tullut yhtään, ettei nekään ole asialla. Onko muilla samaa ongelmaa?


Kommentit

Vikki sanoi…
En tunnista näitä haukkoja.
Tämä ulkoasu on hurjan selkeä!
Mitään isoja yht'äkkisiä määriä en ole huomannut, mutta joskus ihmettelen kun jostain valtiosta on käynyt saman päivän aikana vaikkapa 300 kävijää. Johtuuko se siitä että jotain kuvaa jaetaan, en tiedä?
Äityli-Mummo sanoi…
Ei ilma näit siu kuvia tietäs, milt linnut näyttää ylä- / alpuolelt ku siivet o levällää.
Anu sanoi…
Upeat kuvat ruskosuohaukasta!
Ehkä jotakin kuvaa tai tekstiäsi jaetaan jossakin mediassa ja siitä johtuu isot yhtäkkiset kävijämäärät.
rautalintu sanoi…
Uskomatonta, miten monia eri lajeja ootkaan jo tavoittanut kuviisi!

Joo, mullakin näkyy vähän väliä käyntejä ulkomailta. Tänään 2 Belgiasta. Eikä kukaan takuulla saa mun kirjoituksistani selvää edes käännösohjelman avulla. Eikä oo kuviakaan oo, mitä jakaa. Luulen, että ne on jotain "kalastelijoita".