Luonnonkukkia


Siis tämä apila oli luonnossa vielä jotenkin hehkuvampi ja tummempi. Kamera ei osannut sitä kaikessa loistossaan kuvata tai sitten minä!


Lomaa on jäljellä vielä 20 päivää. Olen melkein yhtä kalpea kun talvellakin, hyvin tunnetusta syystä. 6. dekkari on luettavana. Kuvausreissuja on tullut tehtyä lähipusikoihin. Ainakin on tullut levättyä paljon ja parasta on, että allergiaongelmat ovat kokonaan pois. Ihottumaa ei löydy edes hakemalla!

Yleensä kesällä on sateisina päivinä viihdyttäneet telkkarissa ihan katsottavat elokuvat ja sarjat. Nyt ei oo mitään. Onneksi tallennukselta löytyy jotain katsottavaa. Pettynyt kumminkin.


Kommentit

Saraheinä sanoi…
Ihanat kuvat! En tiedä olenko väärässä vai onko luonnonkukissa erityisen hehkuvat värit tänä kesänä...?
Äityli-Mummo sanoi…
Miul o olkkari pöyväl maljakos noit ohdakkee ja apila kukkii.
orvokki sanoi…
Kauniit kukat joka tapuksessa...
Mukavaa lomailua, nauti kaikesta. Ja nythän on taas ollut muutama päivä lähelle hellerajaa kivunnutta lämpöä.... Itse tykkään viileämmästä ilmasta, joten kesässä ei ole valittamista.. heh.
Kruunu Vuokko sanoi…
Nautinnollisen kauniit kuvat. Kyllä luonnonkukissa on taikaa.
Kvilttaaja sanoi…
Ihania kukkia. Tänä kesänä kukat ovat jotenkin tavanomaista kauniimpia. Jos telkkarista ei tule mitään, niin Yle Areena ja YouTube ovat valmiita täyttämään tuon puutteen :) Varo, ettet jää koukkuun. Sitten on instagram ja fb-ryhmät. Kyllä ruudun ääressä saa aikaa kulumaan. Minun telkkarissani on Googlen chromecast-palikka. Sen avulla saan netistä ohjelmat näkymään telkkarin ruudulla. Se vaatii wlanin.