Ylivalaistu kalatiira


Tiukasti paistoi aurinko lammelle klo 17.30 maissa. Tuulista ja kylmää kyllä oli +17 C. Kalatiira piti melkoista huutoa tullessaan. Nyt ei pääsyt yllättämään, kuten tavallisesti. Taas oli vanha putki ja kamera  mukana.


Aika hieno lintu se on tämäkin! Varsinkin kun lekuttelee tuolleen veden pinnan päällä!


Menin eilen ostamaan itselleni tabletin. En oo kokenut sitä aikaisemmin tarpeelliseksi. Sitten muistin miten ikävää oli sairaana sängyssä tihrustaa kännykästä nettiä ja taas läppärillä sai niskan ihan jumiin makuulla. Kyllä sitä taas joku tauti iskee syksyn mittaan. No, nytkin on vähän kurkku kipeä. Sitten se voi olla tosi kiva aparaatti ja kyllä sen kanssa on mennyt nyt räplätessä tämän pari päivää kivasti.


Pitääkin ottaa ennen nukkumaanmenoa tujaus viskiä. Ei nyt viitsi tässä vaiheessa lomaa enää alkaa potemaan. 


Kommentit

Häivähdys sanoi…
Kauniita kuvia! Onko sinulla jokin strategia, milloin käytät uutta ja milloin vanhempaa kuvauskalustoa? Käytätkö niitä eri kohteisiin tai eri olosuhteissa?
Kaunis lintu tuo tiira, ja hurjan taitava lentäjä! Hienot kuvat :)
marliska sanoi…
Komeat kuvat tiirasta.
Tillariina K. sanoi…
Häivähdys, ei oo mitään muuta taktiikkaa kun oon vaan jotenkin tottunut kuvaamaan sudenkorentoja (niitä menin kuvaamaan) vanhalla putkella ja rungolla ( 70-300mm ja 6D), tuntuu jotenkin kotoisalta. Sitten kun on aina pieni mahdollisuus molskahtaa lampeen, niin ei tulisi niin kallis vahinko! :)
Rautalintu sanoi…
Johtuneeko sitten siitä ylivalotuksesta vai mistä, mutta todella upeat kuvat. Etenkin pidän tuosta ensimmäisestä, siinä on jotain melkein enkelimäistä.
Äityli-Mummo sanoi…
Olkoot jos ylivalottunu, mut aiva upeet kuvat...puhtaa valkosta...enkelimäistä...
Huopalintu sanoi…
Kauniita kuvia. Tiira on kuvauksellinen lintu. Mullakin on nykyisin tabletti, samoista syistä hommasin.