Pihan pikkuvarpunen


Pikkuvarpuset viihtyvät hyvin pihapuissa. Tänään ihan hetken näkyi aurinko klo 14-15 välissä. Siispä pihalle ja naapuristoon kuvaamaan. On kuvaamiset jääneet todella vähiin.


En ole ihan varma, mutta luulen nähneeni muutaman tilhen taivaalla lentelemässä. Ne eivät tosin suostuneet laskeutumaan.  


Jouluvalmistelut alkavat huomenna leipomisella, jotain pikkuleipiä on tarkoitus tehdä!


Meillä oli jo vähän lunta, mutta eilen oli niin lämmintä, että kaikki suli pois. Olen ollut karkkilakossa 1.11. lähtien ja seuraavan kerran mussutetaan suklaata, toffeeta jne. jouluaattona! Se tässä vaan, että joulukalenteri! Ei sitäkään voi hankkia, ei ainakaan perinteistä suklaakalenteria! Pitää miettiä, mitä tilalle? Lakko on sujunut tosi hyvin. Muutama heikko hetki on ollut, mutta niistä on selvitty. Tässä koetellaan siis itsekuria, ei yhtään mitään muuta!


Kommentit

Kruunu Vuokko sanoi…
Voi miten hyvät kuvat.
Huopalintu sanoi…
Kauniit värit ja sävyt kuvissasi. Vai aurinko näyttäytyi! Meillä taas on satanut märkää räntää koko päivän.
Susanna sanoi…
Tsemppiä itsekurille!
Aika tekee tehtävänsä, jos niin malttaa. Viimeistään puolen vuoden kuluttua elimistö ei enää vaadikaan makeaa, jos siltä siihen asti välttyy :-)
Carola Lehtonen sanoi…
Kuvissasi pihapiirin perusvieraskin näyttää hienolta höyhenpuvussaan:) Täällä oli tänään hetkittäin oikein kaunista, aamulla otin muutamia kuvia, mutta kovin on vähiin jäänyt marraskuun kuvaushetket.
pike sanoi…
Kaunis kuva varpusesta, varpusia jatiaisia näkyy nyt ruokinta paikoilla.
Irma sanoi…
Kaunis pikku varpunen :)
Äityli-Mummo sanoi…
Ihana pallero ja mitkä kynnet !