Tukka hyvin, kaikki hyvin


Sinitiaisella hiuslook on hyvä! Minulla on kampaaja viikon päästä! Käyn kampaajalla n. seitsemän viikon välein. Lyhyessä tukassa malli tahtoo siinä ajassa kasvaa pois ja värikin tarvii hieman elvytystä. Olen huomannut, että saan usein hiukset hyvin juuri silloin kun ei oo mihinkään erikoisempaan menoa, vaan sitten kun juuri olisi tosi kiva, että  olisi nättinä...ei onnistu! Taipuu minne sattuu ja kihartuu sieltä mistä ei pitäisi elikkä niskasta. Liika yritys ei näemmä toimi! Onneksi olen nyt löytänyt mun hiuksille sopivat tuotteet. Välillä kannattaa hieman vaihdella, että ne toimivat taas. Olen taistellut hiuksieni kanssa, sillä ne ovat todella luonnonkiharat! Se on hyvä puoli, että mun hiukset eivät oo juuri koskaan lättänät, mutta kiiltoa niihin täytyy kyllä hakea purkista. Viikko vielä...lasketaan päiviä!

Kommentit

Nätti kuva. Minulla olisi parturi tänään... jännittää...
Eko sanoi…
Meidän 'tirpat' Kuusamossa joutuvat pörhitelemään melkein 20-asteetn pakkasessa.
Siinä voi mennä tukka sekaisin.
Marjatkin alkavat olla vähissä...
Kivipellon Saila sanoi…
Mulla on piikkisuora ja hento hiuslaatu, noin 6-7 viikon välein käyn myös restauroitumassa herraparturini luona - väriä lisää ja hiuksia lyhemmäksi. Sinitiaisella en sellaisia ongelmia olekaan, tukka on aina terhakkaasti pystyssä. Sinitiainen on ihana seurattava ja kaunis pikkuinen!
Piia sanoi…
Hieno kuva!

Minäkin olen huomannut hiusten kanssa saman: ihan tavallisena päivänä hiukset voi mennä tosi kivasti, mutta jos niitä laittaa juhliin tms. niin välillä tuntuu, ettei ne mene mitenkään päin kivasti. Ehkä liikaa paineita, niin ei onnistu? :D
Carola Lehtonen sanoi…
Hyvä on frisyyri tirpalla:)
JPK sanoi…
Kaunis kuva. Tukka on hyvin ja kaikki muukin. :)
Sussi sanoi…
Minulla on itsepäiset peikkohiukset, jotka eivät millään tahto asettua kauniisti paikoilleen
Äityli-Mummo sanoi…
Siin sitä oksal pällistellää nii terhakkaan, kommee näkösen :D
Irja sanoi…
Suloinen on hän 💛