Tinttejä harmaudessa


En olisi uskonut, että yhden kuvauskerran linnut riittää koko viikon postauksiin, mutta niin taisi käydä! Eilen kun tulin töistä kotiin kuulin ihanaa ääntä! Pyrstötiaisia oli syömässä kotipihan ruokinnalla 6 kpl! Se oli nyt kolmas kerta kun tulivat tai ainakin me ollaan huomattu! Odotan kovasti, että ne kävisivät myös pihabongauksen aikana!


Tauti yrittää tainnuttaa, olen ottanut joka päivä töiden jälkeen 2-4 tunnin virkistävät päikkärit, eikä yöuniakaan ole lyhennetty. Räkä virtaa ja nenänpieli on ruvilla. Välillä kurkkuun sattuu, mutta aamulla aina sen verran elpynyt, että töihin vaan. Vitamiineja on syöty hyvin, paitsi nyt mä lopetin! Iskis jo se tauti kunnolla, mä en jaksa tätä enää...kuukausi mennyt silleen puolikuntoisena.


Kommentit

Susanna Hietanen sanoi…
Tsemppiä ja paranemista sulle!

Tautia näyttää olevan liikkeellä. Meidänkin perheen miehet kähisevät ääni möreänä ja olo kipeänä. Me naiset sairastimme jo jouluna, niin ei tarvitse nyt kärvistellä;-)
Äityli-Mummo sanoi…
Eile pihakoivus talitintit kisailiit, ihanaa viserrystä. Varpalahe jääl 30-40 varista, en kerenny saaha kuvaa, ku pilkkijä nous seisaallee, sillo varikset läht. Toissapäivän kauimmaises pihakoivus ol 15 punatulkkuu. Paranemisii <3