Ilo on, murua rinnan alle


Tämä käpytikka osaa viihdyttää! Eikös hän tässä hymyile? Ruokaa räiskyy alla oleville urpiaisille. Nyt ei ole näkynyt ainoatakaan valkoselkätikkaa ja viime talvena niitä näki useammankin kerran. No, jos vielä joku päivä! Niin ja ovathan käpytikatkin kivoja, vai mitä?


Kommentit

Sussi sanoi…
on tosiaan onnellisen näköinen!
Ninnu sanoi…
Onnellnen tikka. Meillä on tuvan ikkunan alla lintujen ruokinta paikka. On ihana saada auttaa lintuja talvipakkasilla. Samalla surettaa töyhtötiaisten ym. arempien lintujen puolesta, jotka värjöttelevät Suomen metsissä.
Tillariina K. sanoi…
Ninnu, vien ruokaa myös kahdelle metsäruokintapaikalle! Onneksi niitäkin on perustettu innokkaiden lintuharrastajien toimesta. Nämäkin kuvat on sellaiselta!
Minttuli sanoi…
Mikäpä siinä hymyillessä kun herkkujen ääreen pääse. Hienot kuvat jälleen kerran!
Rautalintu sanoi…
Hauska tuo alempi kuva :D Meidän tikka syö usein sellaisessa asennossa, että se riippuu lähes selkä maata kohden. Muruset tippuu rinnuksille ja siitä se välillä poimii niitä nokkaansa.
Äityli-Mummo sanoi…
Kaik linnut o kivoja, avannol käyes kuuloo jo aika kaunista titityytä, variksilkii näky oleva kevättä rinnas, siiher mallii yks pariskunta kirmail ilmas ja jääl jatku hyörinä ja pyörinä, päitä nyökyteltii, nokal nakeltii lunta.
mustakissa sanoi…
Ihan selvä hymy, ja mikäs on hymyillessä, kun on noin hyvät eväät.
Mukavaa viikonloppua!
Kvilttaaja sanoi…
Kaunis lintu ja hyvää ruokaa. Hymyilee selvästi.