Rouva Vihreä


Harmaapäätikka rouva ilmestyi paikalle tänään Aulangolla. Olinpa tyytyväinen, vaikka se enimmän aikaa piilotteli puiden takana!


Aurinko paistoi todella upeasti, mutta ei koskaan Aulangolla vielä tähän aikaan vuodesta, kolmen viikon päästä ehkä iltapäivästä! Se sijaitsee näes ihan ihmeellisessä syvänteessä korkeiden puiden ympäröimänä. Auringon pitää nousta aika korkealle taivaalle siis!


Tässä ruokailussa kävi sitten hieman nolosti! Jostain kumman syystä kaikki pallot tipahtivat pohjan kautta maahan! No, onneksi paikalle tuli kiltti Matti-setä (valokuvauskaveri) ja laittoi ne uudelleen telineeseen ja lisäsi vielä pari palloakin!


Siinä sitä piilotellaan puun takana! Harmaapäätikkojen mielipuuhaa vissiin!

Kommentit

Harmaapäätikan vihreiden sävyjen kontrasti valkoiseen taustaan on upea. :)
Cheri sanoi…
Upeat kuvat upeasta linnusta. Näin pakkasaikaan linnut tarvitsevat erityisesti ruoka-apua. Minä olen tänä talvena hieronut silmiäni, sillä ruokailupaikan säännöllinen vieras on ollut peipponen. Jostain syystä se on päättänyt jäädä talveksi tänne.
Kirsti sanoi…
Onhan se komea lintu, vois vain näkyä useammin, ainaski täällä meän kulmilla :)
Carola Lehtonen sanoi…
Wau, onpas komean värinen, en ole tuollaistakaan koskaan nähnyt luonnossa itse.Sinun blogisi kautta oppii kyllä uusia lintujakin tunnistamaan, niin hienoa!