Täysikuu


Taitaa olla tosi kauan siitä kun olen kuuta kuvannut. Se oli suuri haave siihen aikaan kun ei vielä ollut pokkaria kummempaa kameraa. No, mä olen niin onneton lähtemään ulos illalla, että kuvat ovat jääneet vähiin. Vilukissa kun on ja laiska vielä, ettei jaksa alkaa pukemaan kamppeita. Lämpimään aikaan ei oo tullut edes mieleen. No, en oo näitä kuvia ottanut ulkona, vaan...joo taas siitä himputin kodinhoitohuoneen ikkunasta! Niin ja eilen illalla jo, vaikka taitaa virallisesti olla tänään se täysikuu.

Itte tykkään tuosta ekasta kuvasta enempi, se on jotenkin mahtavampi ja antaa kuulle enempi oikeutta! On se sellainen pallo, että varmaan vie taas ensi yönä unet! Toisaalta ei oo aamulla mihinkään hoppu, että menkööt vaan!


Kommentit

pike sanoi…
Sinulla on tosi hienoja kuvia täällä, kuu on hieno ja erik.nuo lintu kuvat.
Marru sanoi…
Upea kuu! Kerran oon saanut jonkinmoisen kuvan aikaiseksi kuusta, en kans mielelläni lähde enään pimeän tullen ulos kuvailemaan :)
Irma sanoi…
Upea kuukuva Hyvää pääsiäistä Sinulle :)
Irja sanoi…
Kaunista pääsiäistä, hieno kuu! Kuukuvat kuvaamatta tälle pääsiäiselle:)
Kvilttaaja sanoi…
Upeat ja tarkat kuukuvat. Vilkaisin eilen illalla kuuta, mutta en sitten viitsinyt kaivaa jalustaa ja kameraa esiin. Olisi pitänyt, kun olen aina kuvannut käsivaralta ja saanut vähän pehmeitä kuvia. Millä polttovälillä kuvasit?
Oma putkeni venyy vain 400 mm asti.
Tillariina K. sanoi…
Kvilttaaja, 600mm:ssä mentiin l. lintuputkella!
Äityli-Mummo sanoi…
On se komia mollukka.