Naakka


Naakka innostui myös mun heittelemästä ruuasta! Ihmeen rohkeasti asettui puun oksalle tähyilemään mahdollisuuksiaan eväisiin. Se kuitenkin pian totesi, että mitään ei jää! Lokit syö kaiken, mitä sorsilta jää. Näin jotain vähän ällöä rannalla. Lokki nappasi koirankakkapökäleen ja meni jäälle sitä intona syömään! Siitä jopa vähän kinattiin. No, nälissään kai syö sitten mitä vaan!


Kommentit

Sussi sanoi…
Hienot kuvat!

Joissakin koiranmuonissa on paljon viljaa, joka ei kunnolla imeydy koiran suoliston kautta, vaan tulee runsaana massana ulos. Siinä yksi syy, miksi linnut nokkivat koiran ulosteita.
Äityli-Mummo sanoi…
Aika tyylikäs o naakkakii ja tääl niitä riittää. Isois laumois lentelööt, rääkyt mennessää.
Daphnion sanoi…
Meillä on meneillään naakkojen "häirintä" savumerkein. :D Yritetään pitää ne poissa piipusta siihen asti, että kattoremppa alkaa parin viikon päästä ja saadaan verkotettua piippu. Ovat jo monta vuotta pesineet tyhjässä hormissa, mutta nyt loppuu se touhu. On ollut pelko, että aiheuttavat piippuun vahinkoa eikä ole kauhean hauska herätä joka aamu kesäisin naakkojen pitämään meteliin.
Blue Tit sanoi…
Hyviä kuvia olet saanut naakasta.
Naakat ovat älykkäitä ja sosiaalisia lintuja, mutta en minäkään haluaisi niitä piippuumme pesimään. Yhtenä vuonna iso naakkaparvi halusi ruveta yöpymään naapurin tyhjällä tontilla aivan talomme vieressä, mutta kun kävin taputtelemassa käsiäni niille useampana iltana, niin siirtyivät muualle.
Ninnu sanoi…
Naakka on hieno lintu ja nuo kuvasi ovat kauniit!
En jotenkin tykkää kuvata naakkoja, välillä yritän, mutta en ole koskaan kuviin tyytyväinen.
Hienot kuvat.