Pulun kauneus ja pelottavia tulevaisuuden kuvia


Kuva on huono. Pyrstökin "poikki", vaan valo on kiva ja mukavasti näkyvät värit höyhenissä. Tällä viikolla on mennyt taas niin, että olen ollut mielessäni päivän edellä. Siksipä pieni pettymys tänään kun ei ole vielä perjantai! Aamu näyttää viileältä ja sateiselta, +4.7 C. Huhtikuukin alkaa kuitenkin kääntyä loppupuolelle, siitä varsin iloinen. 

Aamu-tv:ssä keskusteltiin kodinkoneiden nettiominaisuuksista. Heti alettiin miehen kanssa keksimään erilaisia kauhuskenaarioita!  Jääkaappi ilmoittaa, että ketsuppi on melkein loppu ja se käytämämme merkki on juurikin tarjouksessa kaupassa X, hintaan 1.95€. Sitten joku hakkeri kaappaa meidän jääkaapin ja kiristää rahaa, että suostuu aukaisemaan sen. Paahdin ilmoittaa, että analyysin mukaan olemme paahtaneet terveydelle ei niin hyvää valkoista vehnää sisältävää paahtoleipää! Sen vuoksi menee ilmoitus paikalliseen sotekeskukseen ja meidän henkilökohtaiset pisteet laskevat 0.5 pistettä/asukas! Hurjaa!!

Kommentit

Kivipellon Saila sanoi…
Kyyhkysten värimaailma on todella upea ja tykkään niistä muutenkin :D.

Melkoisia kauhuskenaarioita!! Toivottavasti ihan noin pitkälle ei kehitys mene, tai miksei voisi mennä, mutta toivottavasti joku myisi vielä tällaisia karvalakkimalleja kodinkoneista, ettei ihan joka asiaa valvottaisi niin perusteellisesti! Onneksi on puu-uuni, kellari ja puu-Cee, jos tuollaiset tilanteet ovat joskus totta.
Khih, ihanan kauheita skenaarioita :D
Cheri sanoi…
Pulut ovat kauniita kaupunkilintuja. Esineiden Internet on tosiaan hurja skenario. Nykyisin voi sähköhammasharjaankin saada aplikaation, joka seuraa hampaiden hoitoa. Halutessaan voi harjaamisensa jakaa vaikka facessa. Jos et harjaa oikein, sote-pisteet laskevat.
Kaikkein pelottavinta on se, että ihmiset teknologiainnoissaan suostuvat kaikenlaiseen kontrollointiin. Astian- ja pyykinpesusta kerätään tulevaisuudessa varmaankin haittamaksu pesukertojen mukaan, Isoveli valvoo.
Sussi sanoi…
Huh, tuo tulevaisuuden näkymä voi olla totta.
Riitta Jylhä sanoi…
Kaiken ne laskee... tekoälyllään.

Mutta hienot on värit pulun kaulalla, en ollenkaan sanoisi huonoksi kuvaksi.
Rautalintu sanoi…
Voi krääh! Mä repesin totaalisesti tuosta kauhuskenaariosta. :D Kaikkein pahinta olis, jos joku tosiaan kaappaisi jääkaapin eikä pääsisi syömään. (Tosin ei meidän jääkaapissa kyllä paljon oo, että jos antais hakkerin pitää ne.)
Äityli-Mummo sanoi…
Pelottava tulevaisuude kuva...pulul o ainakii iloset värit :)