Voi, se on varpunen!


Varpunen oli lyöttäytynyt pikkuvarpusten porukkaan. Lisäksi yksi rautiainen, vaan siitä on niin huono kuva, että jätetään näyttämättä! Ruokinnalle ilmestyi myös punarinta, valitettavasti meidän pihan mustarastaat antoivat sille heti lähtöpassit. Kuva on otettu keittiön ikkunasta, joten on mitä on.

 Sain perjantaina töissä astmakohtauksen ja siitä tokenin oikeastaan vasta tänään. Kävely ei oikein onnistu millään, sillä hengästyn heti ja tuntuu kun happi loppuisi. Sain juuri ja juuri pikapikaa käytyä lauantaina tornilla. No, jos tästä taas. Kevät tulee tällä viikolla, ennuste on sellainen! Yöllä on vielä pakkasta, vaan päivälämpötilat nousevat huomattavasti. No, sitä odotellessa.

Kommentit

Rautalintu sanoi…
Huh, olipa raju kohtaus! Toivottavasti ei toistu.
Äityli-Mummo sanoi…
Toivottavast nää kevätpölyt ei tuki siu hengitysteitä. On se nätti tuo varpunekkii.
Sussi sanoi…
Kurja juttu, toivottavasti kohtaus ei uusiudu.
Carola Lehtonen sanoi…
Toipumisia, katupölyt ja jo alkanut siitepölykausi eivät ole astmaatikoille tai allertikoille mitenkään helppoa aikaa.
Irja sanoi…
Pieni suloinen lintu. Koeta toipua, siitepölyt ovat jo ehkä ilmassa ja maantiepölytkin ärsyttävät. Nappia huuleen ja sumutinta, niin ehkäpä se kohta rauhoittuu. Minulla ei ollut 20 - 30 vuoteen juurikaan oireita, mitä nyt vähän siitepöly -tai flunssan aikana, tipassa en ole ollut enää vuosikymmeniin, mutta viime syksynä keuhkojen tilanne meni tosi huonoksi pitkäaikainen flunssan tai jonkun muun syyn vuoksi että jouduin istumaan monta yötä ja mies nukkui vaatteet päällä jos lähtö tulee. Pärjäsin sisulla, vara-antiloopeilla ja lääkkeen nostolla. En muistanutkaan miten pitkä aika tulee, kun henki ei kulje:) Lapsena se oli tuttua:)
Kvilttaaja sanoi…
Ovatko pikkuvarpuset teillä enemmistönä? Täällä Helsingissä on enemmistö varpusia. En löytänyt viime vuonna pikkuvarpusta 100 linnun haasteeseen.
Tillariina K. sanoi…
Joo, pikkuvarpusia näkee joka päivä, vaan varpusia tosi harvoin!
Kuvakehrääjä sanoi…
Ihana kuva. Parempia vointeja!