Elämäni Hattiksella


Hei! Olen Pena, mustarastas Hattiksen metsästä. Tykkään syödä täällä ruokintapaikalla useita kertoja päivässä. Minulla on ihana emäntä nimeltään Päivi. Päivi on vähän ujo! Mä olen muuten komein jäbä näillä main! Nuori ja täynnä energiaa! Ensi keväänä minä ja Päivi laitetaan suurperhe pystyyn, ainakin 6 poikasta!

Minulla on salaisuus, josta toivottavasti olette silleen kertomatta muille! Olen ihan heikkona omeniin! Onneksi joku toi puutarhansa satoa tarjolle. Ne alkaa olla nyt kasassa aika silleen kypsiä! Hik!! Päivi vähän tässä huomautteli, että alkaa olla vähän tuota ympärysmittaa liikaa! No, ei oo! Se on vielä kylmä talvi edessä, tarvitaan kunnon toppaukset!Kommentit

Tuulikki sanoi…
Peukutuksia Penalle - sä oot aivan super-ihana, ja lisäksi tosi KOMEA! Terveisiä Päiville!
Kivisen Vilma sanoi…
Mustarastaat ja se niiden laulu on vaan niin ihanaa! Näitä on alkanut jäädä Suomeen talvea viettämään, toivottavasti selviävät tarjottavien ruokien myötä omenien ynnä muiden!
marketta sanoi…
Meillä oli syksyllä enemmän mustarastaita pihassa kuin koskaan aiemmin. Johtuen varmaan siitä, että madonsyömiä omppuja jäi puihin tänä vuonna tosi paljon. Mutta sitten kun omput oli syöty, niin rastaatkin lähtivät. Eikä niitä ole sen koomin näkynyt. Mahtoivatko lähteä etelämpään täältä itä-Pirkanmaalta!
Anu sanoi…
Kiva teksti ja hienot kuvat!
Harakka sanoi…
Nuo sun ottamat kuvat ovat ihan mahtavan kauniita!
Mustarastaat näkyvät täällä meilläkin lintujen ruokinnalla, ihankuin niitä olisikin enemmän tänä vuonna?
Mutta tulin toivottelemaan sulle oikein hyvää ja rauhallista Joulun aikaa..jään itse jo lomalle blogistani!
Carola Lehtonen sanoi…
Onnea vaan Penalle ja Päiville;)Komea on Pena, mustarastaiden laulu sykähdyttää ja ainakaan täältä eivät lähde edes enää talvehtimaan . vaan läpi talven niitä näkyy.
Daphnion sanoi…
Pena on kyl komia! Olen iloissani, kun meillekin on ilmestynyt mustarastaita. Ei vielä omaan pihapiiriin, mutta mein naapurustoon kuitenkin. :)