Pakollinen kuvaustauko


Tyhmää laittaa tammikuun 20. päivä kuvattu punarintakuva, vaan kun ei ole kahteen viikkoon päässyt sään vuoksi kuvaamaan, niin minkäs tekee. Ensin satoi lunta ja sitten vettä! Jos viikolla aurinko suostuisi klo 16 maissa paistamaan, voisi työpäivän päätteeksi käydä pikaisesti räpsimässä ruokinnalla, vaan saa nyt nähdä! Täytyy tarkistaa, että akussa on virtaa.

Pyrstötiaisia näkyi taas eilen ruokinnalla kotipihalla. Jokohan niitä olisi myös Aulangolla? Täytyy käydä joku päivä katsomassa. Lintujen määrä on selkeästi vähentynyt kotipihalla, samoin oravat ovat vähentäneet vierailujaan! Kuvittelin, että nyt olisi paikalla väkeä! Ehkä tämä on vain väliaikainen taantuma. Menin vieläpä ostamaan aika tavalla ruokaa lisää...oliko virhe?!?

Kommentit

Häivähdys sanoi…
Nyt on ollut tosi hämärää. Työpäivinä kylläkin on aurinko paistanut. Kyllä ne ruuat varmaan menevät kaupaksi viimeistään kun linnut alkavat pesiä ja muuttolinnut alkavat palata :)
Susanna Hietanen sanoi…
Luulen, että vettynyt ja putoileva lumi pitää lintuja vähän varpaillaan. Tavallista vähemmän niitä meilläkin on, mutta jonkin verran kuitenkin.

Aulangolla on kuulemma ainakin nakkeli.
seita sanoi…
Niin kaunis punarinta. Tuo kuulostaa niin tutulta. Silloin kun olin työelämässä, kävi usein niin, että juuri vapaapäivinä ja viikonloppuina oli ne huonot säät.
Giga sanoi…
Söpö kuva robinista, rakastan tätä lintua. Terveisin.
Irma sanoi…
Kaunis punarinta.