Hyvin suunniteltu, on puoleksi tehty!Tänään on hommaa jonossa vaikka kuinka, niin sitä käy kun koko lauantain laiskoittelee! :) Pitää siivota, tehdä ruoka (muusia ja lindströmminpihvejä), pestä pyykkiä, leipoa saaristolaisleipää (jännittää, eka kerta) ja käydä tietty kuvaamassa. Tosin, säätiedotus on eilisisestä vaihtunut kai jo 4 kertaa. Täysin aurinkoisesta, täysin pilviseen ja lämpötilatkin -8...-12 C välillä! No, kohta nähdään totuus!

 Eilen en paljon muuta kuvannut kun oravia. Lintuja ei juuri näkynyt kun korkealla puiden latvoissa, mutta ne pitivätkin todella mekkalaa. Niillä taisi olla jo kevättä rinnassa! Enpä ole ennen nähnyt varpusten tappelua. Olivat yhdella ruokintapaikalla syömässä iso parvi. Lensivät äkäisenä tien toiselle puolelle pensaisiin ja siellä sai sitten yksi tipu kunnon rökityksen! Mitähän se oli oikein tehnyt? No, toivottavasti otti opikseen, sillä se tiputettiin pensaista ainakin kolmasti ja se sai rökitystä myös maassa! Lisäksi ne äänet, vähän niinkö kiihkeää!! Tämä tipu otti ihan rauhallisesti.Kommentit

Harza sanoi…
Siitä vaan sitten toteuttamaan mieluisassa järjestyksessä asioita. Minä yllätin itseni eilen kun tein itse kastikkeen ja keittelin perunoita ja tein porkkanaraastetta. Kastike meni tosin kolme kertaa pilalle kunnes sitten soitin isoäidille että kuinka tämä kastike oikeen tehdään :D tulihan sekin lopulta valmiiksi
Pessi sanoi…
No, kuinkas ehdit tekemään kaikki jonossa olevat puuhat? Pessi jätti suosiolla muutamat hommat tekemättä ja keskittyi rentoutumiseen, ulkoillen ja oleskellen. Somat lintukuvat olet saanut napattua! :)
Tillariina sanoi…
Pessi, kaikki tuli tehtyä! Kuvausreissu oli kyllä surkea, pari turhanpäiväistä räpsyä. Kuulin metsässä kuitenkin tikan nakuttavan puuta ja näin pari punatulkkua koivun latvassa näyttämässä minulle kieltä! :)
Tiitsa sanoi…
Just ajattelin tulla kysäsemään kuis kävi :)
Älä välitä samanlainen hukkalenkki oli minullakin tänään. Tikka tosin jo rummutti ;)