Klo 16.30Aurinko laski tänään klo 16.08. No, ei sitä välittömästi tule ihan pimeää, joten vaihdoin makroputken kameraan ja ryntäsin heti pihalle. Kiersin taloa ympäri ja räpsin menemään. Koristeomenapuun omenista tuli vahva käyneen siiderin haju! Toivottavasti en sotkenut takkiani pomppiessa puun alla. 
Mustaherukkapensaiden oksissakin on selkeä mustaherukan tuoksu. Olen aina luullut, että vain lehdet ja marjat tuoksuvat!


Jääkiteet näyttävät meillä ihan karkealta suolalta. Jos olisi ehtinyt auringon paisteen aikaan kuvaamaan, olisi voinut ehkä bongata lumihiutaleitakin. Kovasti näkyi isompien ja pienempien eläinten jälkiä lumessa. Pilvistä säätä on luvattu ja lumisateita. Huomenna pääsen lähtemään töistä hieman aikaisemmin, toivon mukaan vähän aurinko näyttäytyisi ja saisi muutaman valoisan kuvan!


P.S. Kiitos kävijöille, "mittarissa" ylittyi 25 000! Olen niin tiltissä nyt, että ei millään saa järkevää kommenttia muiden kuviin, mutta eiköhän viikonloppuna sekin asia korjaannu.


Kommentit

Sarppu sanoi…
Ihanat huurut, kummasti sen päivän pitenemisen vaan huomaa, kivaa.
Tiitsa sanoi…
Kyllä nuo liteet todellakin ovat kuin karkeaa suolaa, ja muutaman tähdenkin havaitsin. Sellainen illan rauha on läsnä näissä kuvissa.
Huomenna päivä on taas viisi minuuttia pidempi... ;)
Maikki sanoi…
Toiveissa myös muutama valoisa kuva! Onneksi päivä on pitenemään päin; tänään kotiin ajellessa näkyi jo auringonlasku, upea sellainen!
Pierre BOYER sanoi…
"Frozen fruits"...
Kinds regards,

Pierre
Kirsti sanoi…
Hyvin kiteet näkyy tuossa alimmassa kuvassa:)
Laura sanoi…
Kuvat ovat ihania...minuun vetoaa myös teksti, voin miltei aistia tuoksut...
Pasi Lepola sanoi…
Nuo käänteistontut, punainen naama ja valkoinen hattu, ovat tämän talven suosikkiaiheeni. :)
Emileitha/Tarja sanoi…
Ompas kauniita kuvia.. Onnea vaan kävijämäärän vuoksi.. en ihmettele, on sinulla niin hyvät kuvat aina..