Lukunautintoja!


Lisse tekee tätä meidän nuorimmalle tyttärelle. Asettuu kirjan päälle sängyssä makaamaan. Muille perheenjäsenille enempi sanomalehden päälle. Niin ja bonuksena tuo ilme, että "Älä kuvaa!" Valitettavasti kuva on epätarkka pikaräpsy. Ryntäsin tämän ikuistamaan sillä hetkellä kun olin jo toppavaatteissa ja ulos lähdössä. Tytärkin on tehty "päättömäksi", sillä myöskään hän ei tahdo kuviin! Näinkin voi kirjoista nauttia joka tapauksessa! :)

Kommentit

Pasi Lepola sanoi…
Meillä on Jasulla ihan samat harrastukset, sillä erotuksella että Jasu katsoo minua katsella "Hae kamera ja kuvaa!" ;) Menisipä itselläkin kirjan oppi perille kirjan päällä makaamalla.
Juuri tällaisten asioiden vuoksi pidän kissoista! Ne eivät kysele, saako tulla. Niiden mielestä on itsestäänselvää, ettei ole mitään sen tärkeämpää kuin niiden oma persoona. Suloinen kissa teillä onkin :)
Askartelin itte sanoi…
Lisse halua ilmeisesti, huomiota, rapsutusta ja silittämistä, söpö:)
Suvikummun Marja sanoi…
Niin kissamaista!
Juuri tuollaisia ovat meidänkin kisut, myös läppärin näppäimistölle istahtaminen on oivallinen keino saada huomiota :)
Eko sanoi…
Jaa... sinäkö 'Kissi-Lissi' opettaa 'Tyttärelle' lukemisen taitoa...?
Mainio 'väri-pläjäys'...
JPK sanoi…
Jep. Meillä menee just noin koira! Onneksi tuo tipsu on sen verran pieni ettei koko kirjaa peitä:)) Suuttuu jos yrittää nostaa pois! Siitä sanottiin että se on hyvin kissamainen rotu. Uskon kun katson tätäkin kuvaa:) Ilme on hyvin samanlainen.
Tillariina sanoi…
Lissekin peittää pöytäkoneen näppäimistön asettumalla siihen makuulle! Läppärille ei sentään onneksi tule, paitsi hinkkaa leukapieltään tiukasti mun läppärin näytön oikeaan kulmaan! Venni ei tajua näitä juttuja ollenkaan! Hyvä niin, hänellä on omat bravuurinsa sitten kyllä!
Pierre BOYER sanoi…
My cats love to stay on open books too !
;-)
Best regards from Paris,

Pierre
Pessi sanoi…
Ähäskutti, sainpas huomiota, ajattelee Lisse. :o) Tutulta näyttää! TV-tasolle noustaan seisoskelemaan telkkarin eteen ja lehteä luetaan tassukontaktissa. ;) Veijarit!
Häivähdys sanoi…
Voi söpöläistä :D
Karttu sanoi…
Niin kissamaista! Meilläkin kissat tulevat luettavan päälle, oli kyseessä sitten kirja, lehti tai läppäri. Eivät ne millään ymmärrä, että joku kiinnostuu jostakin muusta kuin niistä itsestään! :D