Migreeni


Viime yönä klo 3 maissa heräsin siihen, että puolta päätä särki aivan hurjasti. Tuntui kun joku olisi vetänyt silmääkin silleen sisäänpäin. Meinasi siinä laattakin lentää. Puolen tunnin uikuttelun jälkeen pystyin nousemaan ylös sängystä ja hain särkylääkettä. Tunnin päästä alkoi lääke vaikuttamaan, mutta eipä siinä enää nukuttu, koska jos silmänsä ummisti, niin silleen aika häijyjä vihreitä valojuttuja alkoi näkymään. No, töissä oltiin ja kaikki tehtiin, vaikka välillä teki tiukkaa. Mä oletan, että tämä oli migreeniä. Eka kokemus tämäkin, ei välttämättä tarvis tulla toiste.

Vanhimman tyttären poikakaveri saa tulla meille nyt sitten yökylään ensimmäisen kerran. :) Nuorelle parille mies laittaa nyt viikonloppukortteeria työhuoneeseen, joka siis on miehen valtakuntaa ja siis hänen siivousaluettaan. Hmm...imuri heiluu ja tavaroita laitetaan paikoilleen! Mahtavaa!! Olisi vävyehdokas voinut tulla jo paljon aikaisemmin, jos sillä on näin positiiviset seuraukset!

Kommentit

Vikki sanoi…
Toivotaan todella että tuo migreeniepäily jäisi ihan ainoaksi kokemukseksi. Eipä se juuri naurata!
No kuinkas sitten äiti, aiotko tehdä vaikutuksen herkuillasi :) Onhan se tavallaan aika jännäkin tilanne, puhumattakaan miltä tuntuu tästä poikakaverista.
Tillariina sanoi…
No, on siinä tietty vähän eroa kun käy vaan silleen kylässä kun yökylässä! Öhöm!! :) Meillä kun on tuo melkoinen akkavaltakin talossa! Niin enempi voi olla poikaparalla ihmettelemistä!

Eiköhän mennä ihan normimurkinalla, vaan enempi täytyy tehdä! :) Tosin mä jo alkuviikosta päätin, että Pavlovaa tarvii tehdä viikonloppuna kun olen sitä jo pitkään himoinnut.

Tiitsa sanoi…
Toivotaan tosiaan, että jää epäilyksi. On teillä sellaista pientä jännää viikonloppuna... ihania aikoja.
Ilmankos se mies niin innolla siivosi, jos saisi vaikka apuja jossain vaiheessa kun toinen mies on tyrkyllä huusholliin ;))
Saila sanoi…
Pavlovaa...! Varo vaan, kohta jää vävypoika teille asumaan ;-D
Voi hiisi, migreenin ei tarttis tulla ikinä takaisin. Pysyis pois nyt vaan!
Migreeni on ällöttävä juttu! En toivo sitä kaveriksesi. Onneksi on hyviä lääkkeitä olemassa. Jos tuollainen pääkipu uusiutuu, kannattaa käydä lääkärin juttusilla.

Mukava viikonloppu on teillä luvassa. Meillä ne ovat vaan olleet tyttöjä, jotka ovat saapuneet yökyläilemään. Nuorempi pojista on jopa naimisissa ensimmäisen yökyläilijän kanssa :)
Pierre BOYER sanoi…
Like a jewell...
Greetings from Paris,

Pierre
Eko sanoi…
Joo... ilman kummempaa 'diaknoosia' - selvä migreeni.
Meillä sitä on ollut vuosikymmeniä.
Apukuvvailija on siinä asiantuntija.
Hänellä päivä ilman migreeniä on kovasti ollut tavoitteena.
Uusilla lääkkeillä se on ollut jonkin verran helpompaa.
Siitä huolimatta - kuvasi on hieno...
Aika selkee migreenikohtaus oli. Onneksi lääke auttoi, aina ei auta muu kuin täsmälääke, jos sekään. Miehelläni oli aivan hirvittävä migreeni vuosikymmenten ajan. Loppui, kun tuli yli-ikäiseksi sille taudille ;)
Sara S. sanoi…
Migreeni on inhottava. Itselleni se tulee yleensä pitkillä lentomatkoilla tai viimeistäään lennon jälkeen :(
Todella kauniita kuvia blogissasi !


Mukavaa viikonloppua !
Eija sanoi…
Ihanat kuvat, toivottavasti migreeni tuli ja meni...
Arvostan todella kauniita kuviasi bogissasi. Kunpa yltäisin lähellekään.