Pax Vobiscum!

Illalla katsoin mun mielielokuviin kuuluvan "Ruusun nimi". Nyt pyörii ne kuvat vieläkin mielessä ja latinankieliset fraasit. Penitenziagite!! :) Eilen vietiin myös kuusi vihdoin pois. Venni-kisulle se oli järkytyksen paikka, että puu rikottiin! Makoili sitten kuusenalusmatolla ja nuuski siitä vielä ihania kuusituoksuja. Lisse oli sen näköinen, että tämä on tuttu juttu, aina on noin tehty elikkä mies sahaa olkkarissa oksat pois ja heitetään siis vaan se runko takapihalle oven kautta. Oksat menee isoon roskasäkkiin. 


Nyt alkaa taas olla kuvat loppu. Tämä kuva on otettu 23.12. Silloin taisi hetken jopa aurinko näkyä ja juuripa sen jälkeen ei olekkaan. Eilen satoi lunta melkein koko päivän. Kun mentiin siinä lähes plussanpuolella, välillä siis tuli sellaisena märkänä.

P.S.  Auringonnousu tänään 9:27. Auringonlasku tänään 15:33. Päivän pituus on 6 h 6 min.Näin meillä! On se edes vähän rohkaisevaa! Ihan vielä ei pääse töistä valoisaan aikaan kotiin!Kommentit

Unknown sanoi…
Viime vuoden puolelle menee kans kun olen viimeksi ulkoiluttanut kameraa, ei ole sattunut kaunista keliä päälle vapaille ja ketä nyt kiinnostais valotonta loska tai jääkeliä kuvata. Tässä on kaunis valo, toivottavasti saataisiin taas kauniita kelejä:)
Pierre BOYER sanoi…
Lovely winter picture...
Greetings from paris,

Pierre
Anonyymi sanoi…
Kaunis kuva! Herkkä monella tapaa :-)
Saila sanoi…
Hienoa että päivä on pidentynyt jo minuutteja, parin viikon päästä voidaan kai jo laskea tunneissa, jee :-)
Voi, Ruusun nimi on munkin lemppari, se on niin ihanan tunnelmallinen ja mystinen... jotkut Da Vinci -koodit ei ollenkaan yllä samaan, niissä on liikaa actionia ja Tom Hanksin ärsyttävä naama :-D Se on kirjanakin todella hyvä, ahmin sen kerran parissa yössä kun olin siskon luona viettämässä joulua. Jouluna saa olla päivisin tokkurassa.
Toivotaan pikaista auringonpaistetta!
Pasi Lepola sanoi…
Samaa tässä itsekin harmittelen, haluaisin jo ulkoiluttaa uutta kameraani, mutta viikonloppuun on vielä niiiiin monta päivää.
Sarppu sanoi…
Tänään aurinko oikeesti laski vasta kun olin jo tulossa töistä, pikku hetki ja kotimatka valoisa, ihanaa.
Vikki sanoi…
Tämä on ihana kuva, tykkään niin näistä talventörröttäjistä!
Olisi niin mukava päästä kuvaamaan muulloinkin kuin viikonloppuisin :)