Tiu tau tilhi...mustamarja-aroniassa!


Olihan se aivan eri juttu kuvata lintuja auringonpaisteessa. Tämä yksi ja sama tilhi pisti kyllä parastaan! Kuvattu siis eilen lauantaina 12.1. Tänäänkin näin tilhiä, mutta edellä kävellyt nainen puhuen samalla puhelimeen kiljui, että "Voi, täällä on tilhiä!" Siitä saman tien lähti parvi lentoon ja katosi ties minne. Samainen täti tuli vastaan pari kertaa uudelleen ja puhelu sen kun jatkui ja ainakin 100 m säteellä kaikki kuulivat, mitä juttu koski!


Taustalla on punainen tiilirakennus. No, ei tietty paras tausta, mutta minkäs teki. Samaisen parven kyllä kuvasin toisessakin paikassa, mutta ne kuvat huomenna! Juu, te joudutte katsomaan kaksi perättäistä tilhipostausta...;)


Kommentit

Marru sanoi…
Meillä päin ei tilhejä oo enään aikoihin näkynyt!
Anne sanoi…
Kyllä on loistavan teräviä kuvia!
Vikki sanoi…
Kauniit kuvat!
Tiedätkö, ajattelin ihan toisella tavalla että tuo punertava väri taustalla on kiva :)
Harza sanoi…
Ai miten raikkaat värit kuvissa!
Tiitsa sanoi…
Tuo punainenhan on ihan hieno taustalla. Muutenkin todella kauniit värit kuvissa ja olet päässyt ihan hyvin lähellekkin.
Monesti harmittaa, kun juuri on saamassa sitä "elämänsä kuvaa" tulee joku ja ajaa kohteen tiehensä.
Sama kävi mulle tänään Käpytikka ja orava samalla lintulaudalla, Juuri sain tarkennettua ja painoin laukaisinta niin kuului HAU ja lintulauta oli tyhjä. Setä kysyi, "et olikos siinä jotain? "
Argggg
Askartelin itte sanoi…
Voi, tilhiä kattelee useammankin postauksen, on senverran komeita lintuja:) Meilläpäin ei juurikaan näitä näe. Nämä kuvatkin on niin hyvät.
Hienot kuvat taas kerran!!! Täytynee lähteä kaupunkiin tilhistämään, kun täällä niitä ei näyt. Voi kun huomennakin paistaisi ;)
Pasi Lepola sanoi…
Sinusta on kyllä tullut talven edetessä oikea tilhikuvauksen mestari, jokainen otos on edellistä parempi. Mitä vielä onkaan luvassa, kun talvi on vasta puolessa väliä. ;)
Häivähdys sanoi…
Ihania kuvia! Onneksi sait ne kuvaan. Minullekin on monta kertaa käynyt niin, että juuri kun olen kovalla vaivalla saanut linnun istumaan hyvälle etäisyydelle, joku tulee ja pelottaa sen pois :)
Minttuli sanoi…
Tilhet ovat täälläkin jälleen, ihania kuvia sait. Odotan niitä huomisia:)
TelluT sanoi…
Mihin lienee meidän tilhet kadonneet, mutta ilmeisesti ovat aamupäivällä olleet "sotkemassa" tuolla naapuritalon nurkalla ... -Oli sen verran kirjavaa lunta kaikkialla ... ja naapuritalon koiran suosikkimarjat olivat myös pensaista kadonneet!
aimarii sanoi…
Tilhikuvasi ovat upeita, niin teräviä, kirkkain värein.Minne linevät täältä tilhet menneet, en yhtään nähnyt.
Katselin ihka ensimmäisenkin postauksesi ja lueskelin kameravalikoimasi.Sinulla on mielenkiintoinen ja hieno blogi
Pessi sanoi…
Upeeta! Mahtavaa! Ja juuri oikea tausta tilhikuville! Sävyt kohdillaan! =)