Ei näy metsää puilta...


Ulkona olen käynyt kuvaamassa viimeksi 9.2. Eipä ole tällaista kuvaustaukoa ikinä ollut. Suurin syy on ollut sää. Vettä satanut ja hämäryyttä. Eikä kyllä mielikään ole ollut kovin kaksinen. Seuraan ihan maanisena jo noita säätiedotuksia, mutta lukuisten pettymysten vuoksi, en tahdo uskoa, jos parempaa luvataan. Maanantai ja tiistai ovat lomaa. Tuntuu, että kuvaamisesta on niin kauan aikaa, että tuskin osaan enään laukaisinta painaa....hassua! Tänään kun heräsin päikkäreiltä, aurinko paistoi hurjat 2 min. Melkein tuli tippa linssiin kun se meni takaisin paksun pilviverhon taakse.

Kommentit

Unknown sanoi…
Hei
On kiva kuva kaikkien pystysuoraa viivaa. Näyttää hyvältä.
Täällä oli pilvinen tänä aamuna ja se saa aurinko aamulla.
Toivotan teille aurinkoista päivää!
Jette Majken
Pirkkoinkeri sanoi…
Totta, eipä näy puitten takaa metsää enemmälti. Meillä oli parempi tuuri. Paistoi lehemmäs tunnin, vaan enpä ehtinyt silloin pihalle :(
Äityli-Mummo sanoi…
Eile töist lähties sato iha kunnol vettä. Jonnii aja kuluttuu tul taivaalt isoja "jalkarättejä" komiast leijailiit :) Komia koivikki kuvast!
Matkatar sanoi…
Voi ikävä, minulle tuli niin paha mieli puolestasi. Tiedän miten innostunut olet kuvaamaan. Eikö valo riitä lintujenkaan kuvaamiseen?
Kaunis hämäräkuva, ainahan harmaassakin maisemassa sävyjä riittää ja pilvisellä ilmalla tai sateella ne vähätkin oikein loistavat. Aurinkoisella kelillä tulee liian jyrkkiä varjoja jne. Mutta tiedän, olen itsekin samanlainen että kun aurinko ei paista, mikään ei meinaa innostaa. Tsemppiä, kovaa vauhtia kohti kevättä mennään!
Anne sanoi…
Kaunis koivikko. Ja miten kaunis se onkaan, kun se alkaa vihertää... muutaman kuukauden päästä. - Aurinkoa kaivataan täälläkin.
Kirsti sanoi…
Ompa hieni kuva. Joskus löytää harmaastakin kauniin puolen :)Täälläkin on ollut tosi harmaata ja sateista. Nytkin on muutama lämpöaste ja sataa vettä oikein tuulen kans. Alkuviikosta oli yks aurinkoinen päivä. Mutta Tillariina mehän ei lannistuta, eihän :)Oikein mukavia lomapäiviä sulle.
Pasi Lepola sanoi…
Huikea "säännöllinen" koivumetsä, tuota olisi mahtava päästä kuvaamaan juuri sataneessa tuoreessa lumessa. Niin missä lumi, jo on maailmankirjat sekaisin? Tämä on kyllä ollut huonoin talvi valokuvaajalle vuosiin! Kohtalotovereita ollaan...