Ruokaa ja lepoa, se on viikonloppu!


Arvostan suuresti hyvää ruokaa ja suun mukaisia makuja. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän oikeastaan ruoka merkitsee. Nuorempana nälän saattoi sammuttaa vaatimattomillakin antimilla! Viikonloput ovat siitä ihania, että saa hyvää ruokaa. Sen joutuu kyllä enempi kun usein itse valmistamaan, mutta saapa sellaista mistä pitää.Tänään syötiin jauhelihaperunamuusilaatikkoa, huomenna chili con carnea ja valmistan myös tätä nyhtöpossua ensi viikolla tarjottavaksi. Se on muotiruoka, johon on ohjeita yhtä paljon kun tekijöitäkin. Kun hyvin syö, se myös väsyttää. Päikkäreitä on otettu ja varmaan myös huomenna. Viikkosiivous on sentään huomenna edessä, ettei ihan pelkäksi nautinnoksi menisi!

Tänään satoi vettä. Plussakelit ja lumet sulavat. Tämä kuva on otettu 18.1. Jos ei sada, saatan mennä huomenna kuvaamaan harmautta ja loskaa. :) Sitä on tiedossa seuraavat 15 vuorokautta, jos on säätiedotuksia uskominen.

Kommentit

arleena sanoi…
Kaunis kuva.
Minulla on huomenna ohjelmassa liha-makkarapata.
Laitan Kotona-blogiini siitä postauksen. Kokeilen vaihteeksi karjalanpaistilihoista vähän erilaista.
Heljä sanoi…
Viikonloppuisin meillä kokkaa useimmiten perheen herrahenkilö, välillä saan mistä suu tykkää, välillä vatsantäytettä. Päiväunet ovat ihan parasta, niitä on oppinut nyt erityisesti arvostamaan kun on töissäkäynti jakso.
Unknown sanoi…
Hieno kuva ja kiva teksti. Harmautta ja loskaa tosiaan riittää!
Marru sanoi…
Viime viikonloppuna isäntä teki ensimmäistä kertaa sitä nyhtöpossua ja oli kyllä herkullista :D
PirjopauliinaL sanoi…
Upea kuva! Nyt pitää alkaa googlettamaan nyhtöpossua! Tuo muotiruoka on mennyt minulta ihan ohi!
Marja sanoi…
Hieno kuva ja tyylikästä ruuan ja levon ylistystä!
seijastiina sanoi…
Lepo on vähissä ollut ,mutta eteenpäin mennään :)
Kiva kuva.
Iloista helmikuuta.
Anne sanoi…
Upea kuva!