Suunnitelmat muuttuu...


Mun piti tänään lähteä Aulangolle kuvaamaan silkkiuikkuja, mutta mies kertoi juuri, miten kylmä keli on, vaikka aurinko kyllä paistaa. Siispä on tyytyminen "serkkuihin" Hattikselta. Kyllä sinne Aulangolle vielä ehtii toisenakin päivänä. Eihän sitä vielä tiedä, jos mun mielikin vielä muuttuu...

Maa oli valkoinen aamulla. Lunta oli satanut. Ei niin epätavallista toukokuussa, mutta ei niin toivottavaakaan. Onneksi en vielä neuleita laittanut pois. Töissä oli pe todella kylmä. +17.9 C. Iltapäivästä istuin toppatakki päällä. Istumatyö, sormet ja varpaat jäässä.


Kommentit

Carola Lehtonen sanoi…
Siis mitä, onko teillä töissä alle 18 astetta ja istut toppatakki päällä siellä?? Olisi ehkä aihetta keskustella jonkun kanssa asiasta, eihän tuo nyt ihan normia ole,että ulkovaatteet päällä joutuu sisätöissä olemaan!
Tänään on tosiaankin ihan nätti päivä, mutta tuulee melkoisesti, eikä mitenkään kovin lämmintä todellakaan ole, yöllä on ollut pakkasen puolella, lunta ei sentään maassa täällä ole.
Tillariina sanoi…
Sanoin asiasta vahtimestarille, joka ilmoitti vain, että lämmöt ovat päällä. No, kaikki kokeilevat pattereita ja niissä ei ole lämpöä! Säästetään...
Rautalintu sanoi…
Mulla on elämäni ensimmäinen työpaikka, jossa ei oo toimistossa tarvinnut palella. Paitsi sitten, kun tuli uusi työkaveri, joka alkoi säätää pattereita pienemmälle... Onneksi sille tuli itsellekin sitten kylmä ja nyt on taas tarjennut, kun se väänsi patterit takaisin suuremmalle.