Leivontaa...


Tämä hedelmäkakku on ollut jo pari päivää pakastimessa. Tänään leivotaan Hanna-tädin kakut. Taikina on jääkaapissa tekeytymässä. Kai ne tässä illalla paistellaan. Ensi viikonloppuna maustekakku ja piparit. Siinäpä ne joululeivonnaiset taitaa ollakkin. No, aattona paistetaan tietysti joulutorttuja! Jos tyttäriä tulee käymään, niin sitten teen heille vielä kentakilaisen kahvikakun, johon tulee kermasta, voista ja tomusokerista päällyste. Jos joskus pääsen vielä eläkkeelle, niin sitten järjestän sellaisen joulun vielä kerran, millaisen tein tyttärien ollessa lapsia! :)

Maisema on varsin talvinen. Lunta satoi yöllä varmaankin sellaiset 5 cm.  Plussakelit, että lumipeitteen säilyvyys ei ole taattu. Tässä on pari päivää lomailtu ja vielä kaksi edessä! Aika hienoa, melkein uskomatonta! Olen nukkunut tosi hyvin, herännyt vasta klo 8-10. Täysin poikkeuksellista! Kovasti tekisi mieli kaivaa kaapeista jo joulukoristeita, mutta täytyy nyt malttaa vielä se pari viikkoa! 


Kommentit

Päden paja sanoi…
Ihanalta näyttää tuo kakku ja kuulosti niin mukavalta, kiva kun olet saanut hyvin nukuttua♥ Pieni loma silloin tällöin tekee oikein hyvää! Mukavaa viikonloppua ja leppoisia joulunalus tunnelmia♥
Kirsti sanoi…
Hyvännäkönen kakku ♥ Täytyypä minunki yrittää värkätä kakku :)
Carola Lehtonen sanoi…
Joululeivonnaiset on kivoja leipoa, minäkin olen jo leiponut lähes kaikki, pasteijat vielä teen.Minä kuulun myös siihen porukkaan joka ei halua laittaa joulua kotiin "liian"aikaisin, vaan vasta lähempänä joulua, eli täälläkin vielä odotellaan,Tänään satoi vettä kaatamalla, eilen vielä illalla kaunis valkea maa!
Kirlah sanoi…
Minä teen joululeivonnaisia vasta viimeisellä viikolla ennen joulua. Mutta sinäpä olet tehnyt kauniin kakun.
Rautalintu sanoi…
Sinulla on todella kaunis kakkumuotti.