Keltainen piristys!


Keltasirkkukin on pysynyt ruokinnalla. Hattiksella niitä ei ole kovin montaa 2-3, mutta kotosalla sitäkin enemmän. Ne vaan ovat aika arkoja ja eivät oikein pidä puoliaan tinttien ja pikkuvarpusten seurassa.


Olisi niin kiva päästä kuvaamaan jonnekkin vähän kauemmas. Pitää kysyä mieheltä, lähtisikö kuskiksi! Nyt muuten huomasin, että unohdin ostaa jouluksi kauralyhteen linnuille! Niitä ei oikein enää ole tarjolla tai jos on sellaisia löysiä ja vähän kauroja! No, meillä on sellaista siemensekoitusta tarjolla, jossa on kauraa! Keltasirkkujen herkkua!


Kommentit

Kivisen Vilma sanoi…
Keltasirkkuja en ole koskaan meidän lintulaudalla nähnyt. Ihania ovat kuvasi!
Päden paja sanoi…
Kiva piristys! Mukavaa talvipäivää♥
Daphnion sanoi…
Olen yleensä juurikin jouluksi ostanut pihan linnuille kauralyhteen, mutta nyt se unohtui täysin! Nyt ollaan menty talipalloilla. Jotenkin tuntuu, että ne ei kuitenkaan maistu linnuille yhtä hyvin kuin aiempina talvina.
Kirlah sanoi…
Jostain olen kuullut, että keltasirkut ei oikein tykkää tulla lyhteellekään, nehän eivät muuten koskaan tule lintulaudallekaan tai talipalloille. me ostamme aina säkillisen suoraan viljelijältä kauraa ja laitamme jyviä maahan. Näin sirkkuja tulee kymmenittäin.