Teknisiä ongelmia!


En näemmä pysty tällä hetkellä useimpiin blogeihin kommentoimaan. En ole muuttanut omia asetuksiani, joten homma on mysteeri. Onko muita samassa tilanteessa? Minun Google-tiliä ei tunnisteta ja jos yritän laittaa nimeni/URL-osoite, ei sekään toimi! Tyhmää!!

Kommentit

Tuulikki sanoi…
Hei minulla on koko syksyn ollut sama ongelma - hämmästyin että nyt pääsin tähän sinun blogiin kommentoimaan. Taitaa olla ainut blogi mihin pääsen. Siis en pääse muihin tabletilla enkä kännykällä kommentoimaan, pöytäkoneella vaan. En ole minäkään muuttanut asetuksiani mitenkään. Ärsyttää kun pöytäkone on niin hidas avautumaan, ja täytyy olla kotosalla. Mielenkiinnolla jään odottelemaan muiden vastauksia..
Carola Lehtonen sanoi…
Hyvää joulupäivän iltaa, täällä kaikki toimii normaalisti, toivotaan, että ongelmasi korjaantuvat.Hyvää Joulun jatkoa!!
Uutar sanoi…
Minulla on ollut sama ongelma, tabletilla kommenttien jättäminen ei toiminut. Ei edes omaan blogiin. Otin käyttöön tabletissa toisen selaimen ja nyt onnistuu kommentointi!
Häivähdys sanoi…
Hei, hyvää tapaninpäivää!
Minä en ole pitkiin aikoihin pystynyt kommentoimaan Chromessa. Se katkaisee kirjautumiseni ja sivulta/ikkunasta toiselle siirryttäessä "heittää ulos". Safe Browserilla Googleen kirjautuneena pystyn kommentoimaan.
Minttuli sanoi…
Normaalisti toimii täälläkin! Toivottavasti ongelmasi ovat ohi.

Hyvää tapania!
Bloggerin tekniset ongelmat (joita välillä esiintyy) osaavat kyllä olla harmillisia. Muistelen jossain vaiheessa siirtyneeni käyttämään blogihommissa selaimena pelkkää Mozillaa, koska kommentointi tökki Chromella. Auttaisiko toisen selaimen kokeilu tässäkin?
MaaritKoo sanoi…
Safarilla en pääse kommentoimaan, olen alkanut käyttää bloggeria Firefoxissa.
seita sanoi…
Kommentoin äsken erääseen wordpress-blogiin. Siinä pyydettiin oman blogini osoitetta, mutta se pitikin laittaa muodossa http://www jne... Aiemmin wordpress-kommenttiin on tarvinnut vain blogin nimi ja pääte.
Tillariina sanoi…
Ok. se on sitten tämä Safari se ongelma! Menee vähän monimutkaiseksi sitten.