Kylmäksi meni...keli


Siis, +13 C lämpötila ei oo mikään kesäkeli. Siispä pysyn sisällä. Tämä kuva on viime viikon tiistailta. Isopirkko ei halunnut selkeästi kuviin, vaikka kuinka yritin maanitella sitä kääntymään! 

Tytär kävi eilen perheineen kylässä. Nyt ei oo mitään suunnitelmia. Sitä vaan tuijottelee sääennusteita ja tietysti futista telkkarista. Uudet farkut tulisivat tarpeeseen, joten ostosreissua pitäisi tehdä. Ei vaan innosta. Tilaan melkein kaiken nykyisin netistä. Housuja ei nyt kumminkaan, niitä pitää kokeilla. Nyt on tulossa kännykkäkotelo, lenkkarit ja t-paitoja! En tiedä on allergiaa vai vilustumista, mutta nenä vuotaa ikävästi. Epäilen jälkimmäistä syytä kun antihistamiini ei tepsi. Hiukset karmeat, 8 viikkoa ed. kampaamoreissusta ja seuraava vasta 10.7. No, sittenpä osaa enempi arvostaa kun hiukset kunnossa. Miten muiden lomalaisten päivä sujuvat? 


Kommentit

JPK sanoi…
Jos kuvausideaa kaipaat, niin mitäpäs jos kävisit ottamassa sisäkuvat lähitienoon kirkoista, kun ulkokuvat jo sinulla on monesta. Siinä ei haittaa vaikka vettä tulisi taivaan täydeltä. Ihan hämeenlinnnan pääkirkko olisi hyvä kohde joka on auki arkisin. Vilkaise aukiolot www.tiekirkot.fi

PS. Jalusta mukaan! =D
Äityli-Mummo sanoi…
Lommaaha miul ei oo, mut täs päivä kerrallaa männää. Parvekeviljelmii vahtaamista, kokkailuu, uintii Vuokses tai Saimaas, parin päivän ens aamusta Vuokses, illal Saimaas. Parturist viis viikkoo, 9.7 seuraava aika. Toivotaa lämpimii päivii, et pääset filmailemmaa ja myö ihailemmaa kuvia.
Päden paja sanoi…
Hieno on pilkkupirkko noin selinkin:) Toivottavasti et olisi vilustunut, ei ole kiva kesällä sairastaa..tai siis milloinkaan:) Tuo on kyllä totta että jos edellisestä hiustenleikkuusta on hetki vierähtänyt niin kylläpä tuntuu aina mukavalta kun saa kuontalonsa kuntoon:) Mukavaa alkanutta viikkoa♥
Sussi sanoi…
minulla ei ole lomaa, joten opiskelun merkeissä kuluu suurin osa päivästä
Kirlah sanoi…
Tuollaista isopirkkoa en ole tiennyt olevaksikaan. Lieneekö niitä täällä päin ollenkaan. Hieno otus kuitenkin.
Outstanding photo. Very interesting. Very nice, deep colours and great perspective. :) Greetings, have a nice day. :)