Viikonlopun odotuksessa jo...


Epävakaisia päiviä tällä viikolla. Sekä vesisadetta, että aurinkoa. Eilen töihin lähtiessä tuuli niin, että hiukset täynnä keltaisia koivunlehtiä! Tämä merimetso on kuvattu jo 3.9., mutta nähtävästi jäänyt tänne blogiin kuvat laittamatta.


Asiakkaita tulee ovista ja ikkunoista, miten voikin olla näin kiireinen aloitus. Toivottavasti pian tasaantuu. Sitten se on näemmä kaikilla työntekijöillä sama tilanne, joten erikoista on.

Eilen saapui heinäkuussa tilattu vuodesohva viimein kotiin. Siinä on vaan niin vahva puun ja muiden materiaalien tuoksu, että mun meinasi eilen käydä kalpaten! Kurkku turposi ja oli tosi huono olo. No, ovi kiinni sinne huoneeseen, missä se on. Jos sen imuroi ja pikkuhiljaa totuttelee siihen. Kissoista on mahtavaa kun heillä on nyt oma sohva. Aluksi siellä makoiltiin onnessaan, vaan iltaa kohden palattiin sitten olkkarin sohville meidän viereen. Seura se on mikä ratkaisee!

Kovin kuvauksellista viikonloppua ei taida tulla, ehkä sunnuntaina on pieni mahdollisuus. Kovasti on mieli nyt luonnon parantavan ja elvyttävän hoidon tarpeessa. Liikaa on ollut kaikkea!!


Kommentit

Carola Lehtonen sanoi…
Toivottavasti viikonlopulla pääsee kuvailemaan , luontoon ja ulos...toivotaan!!
Kaikin puolin hyvää viikonloppua!
Äityli-Mummo sanoi…
Meil paistaa aurinko sinisel taivaal, toivottavast sielkii. Mukavaa sunnuntaita, paljo kivoja kuvauskohteita.
jenni sanoi…
Asiakkaita?? Miten olen käsittänyt että olet opettajana koulussa?
Rautalintu sanoi…
Toivottavasti sulla oli yhtä hieno ilma tänään kuin meilläkin. Aurinko paistoi ihanasti koko päivän.
Tillariina K. sanoi…
Ok. Jenni, tämä oli kysymys! Mä luulin, että ns. toteamus! Joo, en oo opettaja.