12 kynttilää ja käsityö


Mies lähti eilen juoksulenkille ja siinä sitten lämpökynttilöitä sytytellessä päätin kuitenkin kaivaa Halloween-koristeita esille, vaikka ensin oli ajatus, että ei. Olihan kurpitsoita ja kummituksia kiva katsella. 12 lämpökynttilää paloi eri paikoissa. Nämä olivat jotain Pirkka-lämpökynttilöitä, jotka paloivat sen luvatut 6 tuntia, hieman niitä normaaleja isompia siis kooltaan. Pitää ostaa lisää, eivät kärynneet yhtään.


Olin viikolla yhdessä koulutuksessa ja tapasin ex-työkaverin, joka samalla teki huivia! Oli niin kivan näköinen, että kyselin vähän ohjetta. Neuvoi sen minulle! Heti ostamaan lankaa. No, tuon verran sain sitä tehtyä ekana iltana. Liian vähän ostin lankaa, 1-2 kerää vielä tarvitaan lisää. Väri on siis lila, eikä punainen kuten kuvassa, miksi lie sähkövalo noin vääristi. Pitkästä aikaa käsillä tekeminen tuntuu tosi kivalta. Saa aikaiseksi jotain näkyvää. Mieli ihan lepää! Tein virheitä, mutta en alkanut purkamaan. Pidän töissä harteilla kun siellä aina vetää ja palelee! Tuskin maltan odottaa valmistumista!

Piti tänään lähteä lintuja kuvaamaan Aulangolle, mutta laiskuus voitti! No, voi sitä välillä tehdä muutakin.Kommentit

Tuula Laakso sanoi…
Käsitöiden tekeminen kynttilöiden palaessa on sitä lähes parasta mitä syysiltana voi sisällä tehdä. Rentouttaa hienosti. Tosin mulla jymähtää hartiat jumiin, jos en malta ajoissa pitää taukoa. Ihanan näköistä jälkeä.
Susanna sanoi…
Näyttää kauniilta ja lämpimältä :-)
Välillä voi tehdä muutakin. ;)
Kivan näköinen huivi tulossa.
Rautalintu sanoi…
Käsitöitä ja kynttilöitä - kaksi mukavan rauhoittavaa asiaa.