Korento kivellä


Olin vain ihan iltakävelyllä Hirsimäessä kun huomasin tämän ison korennon nautiskelevan puron rannalla olevassa isossa kivessä lämmöstä. Lintuputkella ei voi mennä kovin lähelle kuvaamaan, joten yritin sohia sitten sieltä kauempaa. Mahtava hyönteinen!  Joku ukonkorento tämä on, mutta minä en osaa näitä erottaa, onko iso-, suo- vai siniukonkorento. Ajankohta kyllä viittaisi viimeiseen.

Minuun on taas iskenyt tuo nukkumistauti. Mitään ei tee niin mieli kun vetää hirsiä. Ajankohdalla ei oo väliä kun vaan saa nukkua. Yöt menevät niin nopsaa, että olen aivan ihmeissäni aamulla, että juuri laitoin pään tyynyyn ja taas ylös, oikeasti on mennyt 7-8 tuntia. Päikkäreihin en oo nyt viikolla sortunut, mutta taitaa olla myös niiden aika.

Kommentit

Kivipellon Saila sanoi…
Upea korento! Nautin niiden värisävyistä ja kauniista siivistä. Hieno kuva!
Kvilttaaja sanoi…
Kaunis korento. Nyt taitaa korennoilla olla lentoviikot. Onneksi sää suosii. Niitä oli tänään paljon Laajalahdellakin. Pääsääntöisesti kuitenkin punaisia syyskorentoja.
Matkatar sanoi…
Ihana korentokuva!
Eikös silloin nuku hyvin ja sikeästi jos yö tuntuu menevän nopeasti? Itse ainakin tajuan etten ole silloin edes herännyt välillä, yleensä kun heräilen pikkusen vähän väliä kun koira kömpii peiton alle tai mies kuorsaa liikaa tai pissattaa tai omppu tippuu kolisten katolle tai tai...