Kurkiperhe lennossa


Hattelmalanjärven kesän kurkiperhe (aikuiset ja yksi poikanen) ovat
 jossain jo muualla, ei ole hetkeen kai näkynyt. Sensijaan vieraileva perhe on nähty minunkin silmin jo pari kertaa. Tässä lähtevät niemestä lentoon. Kaukana ovat, mutta isoista linnuista saa jonkinlaisen kuvan kuitenkin. Satoja kurkia on nähty muuttomatkalla ihan omassa pihassa. Hieman haikealla mielellä niitä katselee. Kevääseen on niin pitkä aika.

Tänään tapahtui jotain tosi mukavaa, mutta olen liian väsynyt iloitakseni siitä. Ehkä viikonloppuna asia on toisin. Tyttärien muuton seurauksena vanhempi kissa on päättänyt nyt sitten nukkua meidän parisängyssä ja vieläpä niin, ettei vanha paikka jalkopäässä enää kelpaa, pää pitää saada tyynylle ja vartalo minun kylkeä vasten. Ahdasta tulee ja kääntyminen on hankalaa. Aikaisemmin suosi vuoronperää jokaista perheenjäsentä n. viikon ja sitten vaihtoi sänkyä. Onhan se tavallaan kivaa, mutta...


Kommentit

Kvilttaaja sanoi…
Upea kurkien lentoonlähtö.
anja sanoi…
Voi että ihana kuva kurkiparvesta. Meillä mökkijärven rantamilla myös joka kesä kurkia, niin myös nyt, mutta en onnistunut saamaan niistä yhtään kunnollista kuvaa.
Meidän Simo-koira nukkuu sängyssä meidän välissämme ja tiiviisti kiinni minussa peiton alla. Lämpötyynynä sitä pidänkin...
seita sanoi…
Hieno lentokuva.
Äityli-Mummo sanoi…
Upee kuva kurkie lennost, syksyne maisema taustan.
Sussi sanoi…
Upea kuva!

Kissa -ressu taitaa poteaa ikävää ja haluaa lähelle.
Ninnu sanoi…
Kaunis kuva! Kurkien lähtö on yhtä haikeaa joka vuosi. Lohduttaudun sillä, että kuukauden parin jälkeen alkaa lintujen talviruokinta :).
Ihana kuva kurkiperheestä ♥