Enemmän tai vähemmän raakoja tipujaJaa, hieman hävettää julkaista näin surkeita kuvia, pimeitä ja rakeisia! No, sää on surkea ja sellaista se on ollut jo tosi pitkään. Elämä menee yhdeksi sääennusteiden kyttäämiseksi. Miksi mä keksin tämä luontokuvauksen harrastukseksi? Voi itku!!


Olisi varmaan olemassa sellaisiakin, jotka onnistuu tuosta vaan! Aina sataa vettä, tuulee ja on hämärää, ellei jopa pimeää!!  Tornilla oli hiljaista, kunnes viiden sekunnin ajan paikalle pyrähti parvi pikkulintuja, varmaan 20-30 välillä. Näytti olevan keskenkasvuisia tinttejä enimmäkseen.


Ehkä tämä syksy vielä iloksi muuttuu...Kommentit

Viherrilli sanoi…
Niin sitä on ihmisillä erilaiset kriteerit hyville kuville. Olisin onnessani, jos mulla ois kamera jolla saa näin hyviä kuvia :) Niin raikkaat värit näissä <3
Kuvakehrääjä sanoi…
Söpöjä tipuja. :)
pike sanoi…
Minusta nuo kuvasi ovat hyviä selkeitä, sitten jos koneellasi on photo scape muokkausohjelma, niin saa niistä vieläkin selkeimpiä, sen voi asentaa työpöydälle jos sitä ei ole sinulla.
seita sanoi…
Kaikesta huolimatta, aina kannattaa lähteä liikkeelle. Kuuluu harrastuksen luonteeseen, että aina ei saa mieleisiään kuvia. Minun silmiini nuo kuvat ovat ihan hyviä.
Kvilttaaja sanoi…
Sattumanvaraisuudessa on viehätystä. Jos joka päivä olisi räiskyvän värisiä papukaijoja tarjolla, niin mitä viehätystä siinä olisi? Ensimmäinen jalohaikarakuvani oli elämys, mutta kun harvinaisuus muuttuu jokapäiväiseksi, menee hohto. Söpöt pikkulinnut kuvasit. Onko kuvassa pajulintu vai tiltaltti?
Sussi sanoi…
Minusta kuvat ovat hyviä.