6 työpäivää enää


En laske enää tätä päivää, sillä siihen on jo herätty! Vielä riittää tälle viikolle parit kokoukset, mutta sitten nekin ovat vihdoin siinä. Matkalaskua tälle keväälle alan naputtamaan huomenna. Pikkuhiljaa alkaa se loma jo lähestymään. Tänään siivoan yhden toimipaikoista kuntoon.

 Varis oli saanut nokkaansa jonkin herkkupalan! Onneksi siitä ei saa selvää mikä? Kalannahka?!? Ylpeänä se sitä esitteli tuossa tolpalla.


Stressi purkautuu siten, että on kokoajan joku vaiva! Nyt vasemman silmän silmäluomi on tulehtunut. Eilen se oli niin kipeä...raastava kipu ihan tuonne hiusrajaan asti. Särkylääkettä ja laitoin pariakin voidetta. Nyt se on lähinnä vaan turvonnut! Ei rähmi onneksi. Jos ei huomenna parempi, niin kai sitäkin on käytävä näyttämässä lääkärille. Silmäpuolena on ikävämpi valokuvata.


Kommentit

Rautalintu sanoi…
Toivottavasti saat itsesi kuntoon lomaan mennessä!
Intianminttu sanoi…
Päiviä lomaan lasketaan täälläkin. On ollut henkisesti niin rankkaa äidin sairastelun ja menehtymisen aikaan ja sen jälkeenkin, että tauko arjen rutiineista tullee nyt enemmän kuin tarpeeseen. On niin kova ikäväkin äitiä, viisi kuukautta hänen poismenostaan tuli juuri. Koitetaan jaksaa!