Muruseni


Niin tai kimpale! Eilen Lisse täytti 11 vuotta! Sankari sai kehuja ja rapsutuksia, ulkoilua ja oliiveja! Lissen vieminen ulos on hieman hankalaa, sillä ei tottele mua sitten kun pitäisi mennä sisälle! Miestä kylläkin. Ison, rimpuilevan kissan kantaminen sisälle ei tapahdu naarmuitta. 

No, eilen keksin varsin hyvän keinon! Sanoin Lisselle heti alkuun, että nyt saat olla ulkona niin kauan kun huvittaa. Vanhaa leidiä huvitti hyvinkin 15 min. Sitten alkoi hännän heitto puolelta toiselle ärsyyntyneenä. Teki mieli siis sisälle, mutta mä päätin, että en sano niitä maagisia sanoja "Mennään sisälle!" Sen vuoksi, että ei olisi kuitenkaan suostunut. Aloin sensijaan puhumaan miten hyviä raksuja kotona on. Lisse tietää hyvinkin sanat "hyvä" ja "raksut"! Siitä paikasta juoksi ihan itte ovea kohti! Bueno!!

Kommentit

Cheri sanoi…
Onnittelut ihanalle Lisselle! Kissojen kanssa on hyvät psykologin taidot tarpeen. Meilläkin on muutamia taikasanoja, joilla saa kissan täyden huomion ja kaipuun ruokakupille heräämään.
Äityli-Mummo sanoi…
Ihana murune <3
Irja sanoi…
Onnea Muruselle ❤ Kaunis kissaus ja kyllä kissat tietävät miten jallittaa hyväuskoisia emäntiä, vaikka antavat meidän luulla muuta:)
Elmeri sanoi…
Onnea Muruselle! Syökö hän ihan totta oliiveja? :D
Kissat osaa kyllä olla varsinaisia velmuja. Käänteinen psykologia on välillä tarpeen noiden otusten kanssa.
Tillariina K. sanoi…
Elmeri, Lisse syö vain ja ainoastaan teollista kissanruokaa ja sen lisäksi oliiveja, värillä ei oo väliä! Meidän toinen kissa Venni rakastaa naudanlihaa, paistettuna ja raakana. Lissen ilme on sanoinkuvaamaton kun näkee nämä herkut!