Honkalanrannan lampaita


Kuulin, että ovat varsin kesyjä tapauksia! 11 lammasta näkyi olevan laumassa! Ne söivät varsin kaukana, vaan kun vedin pussin repusta, jossa oli näkkileipää! Porukka juoksi melkein aidasta läpi! Siinä jäi sitten kuvaaminen.


En tiedä ovatko jotain tosi pientä rotua, mutta muistaakseni papan luona ollut kesälammas oli paljon isompi aikoinaan.  Näissä kuvissa eväät oli jo syöty ja mielenkiinto meitä kohtaan katoamassa. Miehen antamat niskarapsutukset kyllä tekivät kauppaansa.


Nämä lampaat tekevät syödessään maisemointia elikkä ranta-alue siisteytyy ihan itsekseen. Alueen laavulla on nuotiopaikka, jossa me paistettiin välipalaksi makkarat. Kävin nopeasti myös lintutornilla, vaan tuuli oli aivan liian kova ja eipä siellä lintujakaan näkynyt. Jo toinen kerta ihan hutireissu.


Kokoajan porukkaa tuli ja meni. Ihmettelin kun yksi rouva antoi villakoiransa pissata penkkiä vasten! Nuotiopaikkaan oli heitelty foliota ja muutakin sellaista roskaa, joka ei näyttänyt oikein palavan. Mukava oli kuitenkin käydä.

Kommentit

Äityli-Mummo sanoi…
Lampaat o hyviä maisemoinni hoitajii, täälkii tuuvaa yhtee paikka lampaita kesäks. Iha hyvä, sit voit ihmiset käyvä niitä kattomas, rapsuttamas.
Marru sanoi…
Lampaat on ihania (niin kuin monet muutkin eläimet) :)