Epävakautta säässä ja läppärissä!


Mun läppärissä selain kaatuu useita kertoja päivässä. Kerran on koko masiina sammuttanut itsensä ja pahinta on se, että se yllättäen alkaa kuumumaan! 4 1/2 vuotta ikää, joten eilen päätin kopioida hieman tämän vuoden kuvia tikulle talteen. Jos tässä nyt meinaa piakkoin lopettaa toimimisen. Toivottavasti tämä on vain vanhuuden pientä yskimistä!

Sää on mennyt tosi harmaaksi ja sateiseksi. No, muutama päivä ei haittaisi! Sade on oikein tervetullutta, mutta ei nyt sentään ihan seuraavaksi kymmeneksi päiväksi, kuten nyt ennustetaan. Vähempikin riittää.

Tässä voi vielä jäädä kevään hienoimmat tapahtumat tallentamatta elikkä kurkien ja jotsenten poikaset ihan pieninä! No, katsotaan miten käy. Kävin ihan pikavisiitillä eilen sateiden jälkeen ja vielä näytti aika hiljaiselta poikasrintamalla. Telkillä vain oli jälkikasvua!


Kommentit

Carola Lehtonen sanoi…
Eilen täällä tuli sadekuuro ja jyrähtikin ja tänään on ollut vähän viileä päivä, mutta ei mitään 10 päivän sadeputkea, kiitos ei! Oi minäkin odotteln näkeväni ja pääseväni kuvaamaan lintuvauvoja.
Rautalintu sanoi…
Mun pöytäkone on jo monta vuotta "hyytynyt" aina välillä. Ei toimi näppis, ei hiiri. On pakko buutata koko kone. Huollossa pelottelivat, että enteilee emolevyn kuolemaa, mutta siitä huolimatta on huonosti tullut tallennettua tietoja muualle. Oma moka, jos ne sitten yks kaunis päivä katoaa.
seita sanoi…
Taitaa olla tietokoneilla maksimissaan 4-5 vuoden elinikä. Minulla pöytäkone tekee kuolemaa. Toistaiseksi se käynnistyy tekemällä chkdsk-ohjelman. Olen varautunut lopullisiin jäähyväisiin kopioimalla kaiken tärkeän ulkoisille levyasemille.