Olen piilossa...facessa siis!


Illalla laitoin Suunnon kellon lataukseen. Siinä on tosi lyhyt johto, joten annoin kellon lepäillä läppärin näppiksen päällä. No, se kello on melkoinen mötikkä. Liikkui jonkin verran ja näemmä paineli joitakin kirjaimia. Olin silloin Fb:ssa juurikin ja nähtävästi kyseinen sivusto luuli, että yritän kirjautua väärällä salasanalla!?!? Meni koko juttu lukkoon! Eikä antanut minun kirjautua sillä oikealla salasanalla myöskään. Siispä salasana vaihtoon. Pääsin kirjautumaan, mutta nyt en pääse tykkäilemään tai kommentoimaan. Se on nyt joksikin ajaksi minulta pois?!? Aika kauan jo ollut! Kai tämä on olevinaan joku turvallisuusjuttu, mutta...sanonko jotain tosi pahaa?! Olkoon.

 Surkea sää. Viikonloppuna pysytään sisällä ja ei oteta valokuvia. Taitaa mennä silleen lepäilyksi ja olemiseksi. Voi olla hyväksikin välillä hiljentyä vaan kotona olemiseen.

Kommentit

Ansku sanoi…
No höh! Kauankohan olet "karenssissa" kommentoinnista ja tykkäyksistä?
Eipä mekään lähdetty saareen kun sää on niin surkea. Harmittaa tosi paljon kun kaveri laittoi viestiä upeiden kuvien kera arktikasta :( Tänään on kuulemma ollut erittäin vilkas muuttopäivä.