Kesän eka makroilu


Onneksi mä tiedän jo tämän, että ekoina kertoina mä en osaa yhtään ottaa näitä makrokuvia. Terävyys kadoksissa, liian valoisia tai tummia, rumia taustoja jne. Parin kolmen reissun jälkeen palaa ote. Ei saa huojua,  oikeat asetukset säähän sopivaksi ja silleen. Nyt erityinen jännitysmomentti oli uusi runko. Ekan kerran laitoin siihen makroputken. 


Hirveästi ei päässyt harjoittelemaan, sillä ötökät eivät liiku näin viileällä ja tuulisella kelillä.


Omassa pihassakin on varsin surkeaa tähän alkukesän aikaan. 


Tein kuitenkin reippaan kuuden kilsan lenkin lähimaastossa ja se pelkästään oli kivaa. Kumman huonovointinen olin eilen, oksetti, pyörrytti ja päätäkin särki. No, varauduin hyvin lääkkein tänään. Buranaa, allergialääkettä ja kofeiinitabu myös. Jos tämä tästä vielä. 

Kommentit

Noke sanoi…
Schön die Bilder von der fleißigen Biene.

Noke
Äityli-Mummo sanoi…
Hyvi o siitepölyt tarttunu kimalaisee.
Kruunu Vuokko sanoi…
Hienoja kuvia. Tuo alin etenkin on upea.
Kauniit kuvat, vaikka sanoitkin vasta "lämmitteleväsi" tämän vuoden makrokuvauksessa. Itse olen juuri aloittanut valokuvauksen harrastamisen, ja makrokuvailu on tosiaan haastavaa! Varsinkin silloin kun yrittää kuvailla liikkuvia hyönteisiä... Mutta toisaalta se vie ihanasti aivan uuteen maailmaan, ruohonjuuritasolle. Kuvauskohteita etsiessä tulee kiinnitettyä huomiota sellaisiin pieniin mutta kauniisiin asioihin, joita ei välttämättä muuten huomaisi.
Häivähdys sanoi…
Tosi kauniita kuvia! Innolla odotan tulevia kuvia :)