Syksyssä parasta...


Kun aurinko paistaa, syksyn värit ovat todella upeita! Pensaiden ja puiden lehdet alkavat olla ruskan värittämiä! Ihan joka vuosi ei näe kärpässieniä, mutta nyt niitä on paljon, jopa nurmikoilla pihoissa ja kävelyteitä reunustavilla nurmialueilla. Nämä ovat puistosta. Tulisipa pian lisää kauniita syksyisiä päiviä! 

Kommentit

Sussi sanoi…
samaa toivon, kaunista ja pitkää syksyä.
Kirsti sanoi…
Kärpässieni on tosi kaunis, mutta minusta tänäsyksynä aika harvakseen näkkyy.
Samoin toivon mieki kaunista ja pitkää syksyä.
Kruunu Vuokko sanoi…
Kuulakasta syksyn jatkoa toivon minäkin.
Varpuslintu sanoi…
Syksy! <3 Ihana kuva! :)
Rautalintu sanoi…
Aurinkoa kaivataan täälläkin. Tänään on ollut sumuinen, sateinen ja pimeä päivä. Aurinkokennot jäi tänä kesänä lataamatta.
 Marihantee sanoi…
Minua hieman huvittaa, kun tuntuu viimeisen viikon ajan olleet kauniimmat ilmat kuin koko kesänä.. :) Me etenkin asutaan todella sateisella alueella, joten tänä vuonna sitä sadetta sitten riittikin pitkin kesää!
seita sanoi…
Siellä Etelä-Suomessa on ollutkin tällä viikolla kauniita päiviä. Minua huvittaa, kun puhutaan että nyt on korkeapaine, mutta tiistaista alkaen on ollut pelkkää sumupilveä.
Harakka sanoi…
Ihanat sienikuvat!
Itsekkin katselin juuri näitä kauniita kärpässieniä, mutta tietty mulla ei kameraa ollut mukana!!
Meilläkin paisteli kauniisti aurinko iltapäivällä, tulikin mun ikkunanpesuni estämään..olin ehtinyt jo olkkarin ikkunat melkein pestä ja sieltähän se tuli, siihen loppui pesut!
Ei siittä tule mitään, jos aurinko porottaa ikkunaan.No,pesin ikkunan kuitenkin loppuun, mutta makuuhuoneen ikkunan jätinkin sitten myöhemmäksi.
No siivoilin sitten muuten vain, kun kerta olin niin päättänyt.
Mutta, olisi pitänyt kyllä lähteä kuvailemaan, kun aurinko kerta antoi näyttää itseään..
Mutta hyvää viikonloppua sulle sinne!