Tylsääkin tylsempää...


Vettä sataa ja paljon. Yöllä heräsin kun kohisi kunnolla, mutta niin kohisi mun vasen korvakin. Ei tullut nukkumisesta oikein mitään. Olisiko verenpaineet korkeammalla kun normisti, tavallisestikin huidellaan yläpaineen kanssa 140-165 tietämillä. Alapaine on sentään parempi.

Tämä sunnuntai on mennyt enempi ajan tappamisessa. Leivoin piirakan, imuroin, tein ruokaa, katselen kelloa, että pääsisi yöunosille. Telkkarista ikinä tule sunnuntaina mitään katsottavaa. Tylsää on. Huomenna tietty parempi sää kun on työpäivä, aina se tahtoo näin mennä. Niin myös tulevana viikonloppuna. Jokaisesta kuvauspäivästä saa olla ikionnellinen. Tämä kuva taitaa olla parin viikon takaa. Olisin käynyt laittamassa lintujen ruokintapaikan kuntoon, vaan ei huvita kastua. Mun tukka menee kosteudessa ihan säkkärään. Ajattelin aloittaa ruokintakauden parin viikon päästä. 

Kommentit

Varpuslintu sanoi…
Mälsää, tosiaan, mutta kuva on kyllä nätti. Lintujen talviruokinta kannattaa aloittaa vasta, kun päivisinkin on pakkasta ja maa jäässä.
Matkatar sanoi…
Juu sade kyllä masentaa. Meillä viikonloppu hurahti hyvin kun miehen lapset tulivat kylään. Eilen tein kanapataa riisin kanssa heille ja hyvin kelpasi. Tytär oli yötäkin ja tänään laitoin lohen uuniin. Tulee itsellekin hyvä mieli kun tarjottavat onnistuvat ja keksii jotain hyvää syötävää nuorille. En kuitenkaan kovin kummoisena kokkina itseäni pidä.
Kuvailemaan olen päässyt ihan kivasti, itse asiassa kuvia olisi varastossa vaikka kuinka mutta aina ei kaikkea ehdi editoida.
Kvilttaaja sanoi…
Sadetta on riittänyt täälläkin. Aamupäivästä oli sen verran taukoa, että pääsi lenkille. Meressä ui yksi sinisorsa ja 4 sukeltavaa sorsalintua. Hiljaista oli linturintamalla. En viitsinyt kantaa kameraa, vaan olin varustautunut sauvoilla. Lehtisaaressa on paljon myrskytuhoja. Konkeloon jääneitä puita oli hätäkatkaistu n. 4 metrin korkeudelta ja odottivat lopullista hoitoa. Myrskystä on jo pari viikkoa.
Irja sanoi…
Sadetta on riittänyt kiitettävästi, mutta on ollut ihania aurinkopäiviäkin. Ymmärrän hyvin että harmittaa kun veepeet menevät vesisadetta pidellessä, mutta viikonlopuksi lupasi kyllä aurinkoa ainakin tänne ja huominen on kaunis.
seita sanoi…
Muistan hyvin tuon tunteen kun on odottanut viikonloppua ja hyviä kuvaus- ja retkisäitä ja sitten sataa vaakasuoraan ja tuulee.
Nyt eläkeläisenä voin valita lähteäkö vai odottaako parempaa säätä.
Rautalintu sanoi…
Parin viime talven jäljiltä kyllästyin ruokinnan tuomiin rottiin niin, että valitettavasti linnut joutuvat nyt kärsimään. En aio laittaa ruokintaa lainkaan. Tai korkeintaan talipalloja, katsotaan nyt sitten.

Epäilen kyllä vähän, että kun ensimmäiset tintit tulevat koputtelemaan ikkunalaudalle, niin mulla ei oo sydäntä kertoa niille, ettei tästä talosta heru enää ruokaa...