Pihavieraita


Hienosti alkoi tämä mun lintujen ruokintakausi. Kaksi närheä kävi useita kertoja pähkinöitä syömässä. Ne eivät käyttäydy ihan kivasti. Vähän kun sellaisia raggarirosmoja! Hirveällä kiireellä riehutaan ja sitten menoksi! 


Taitaa viime kevään poikaset nyt olla paikalla. Kolme tosi samannäköistä! Eivät nekään suostu aterioimaan samaan aikaan, vaan menee tappeluksi ja kisailuksi välillä.


Harakoitakin on kolme tai neljä. Tämä oli suloisen reppanan näköisiä märkänä. Närhet heittelivät niille ruokaa maahan. Jotain yhteistyötä vissiin!


Toisaalta närhellä on kokoajan niin ovelia ja hauskoja ilmeitä, että en mä sen vierailuja pahana pidä kun nyt jättää mun ruokintamökin rauhaan. Oravat ovat jo siitä tehneet aika tavalla entisen.


En ole meidän perheessä ainoa, jota kiinnostaa eläinten touhut ruokintapaikalla. Kissat ja mieskin tykkäävät katsella useita kertoja, ketä vieraita käy.


Kommentit

Kivipellon Saila sanoi…
Onpa ollut vieraita jo kovin. Ajattelin myös alkaa ruokinnan hiljalleen. Tintit sitä jo odottelevat ja tietenkin närhet - pihapiirissä niitä lentää kaksin kappalein, oravia ei ole vielä näkynyt.
Rautalintu sanoi…
Ei oo hääviä eläimilläkään näillä keleillä. Onneksi ovat löytäneet hyvän ruokapaikan. :)
Noke sanoi…
Schöne Bilder von dem kleinen Eichhörnchen.

Noke
Anu sanoi…
Närhet ovat komeita. Kivoja kuvia!