Porkkanakakku


Olen tehnyt porkkanakakkua samalla ohjeella varmaan toistakymmentä vuotta, vaan ekan kerran nyt huomasin, että tuorejuustoa on ohjeessa siis 400 g ja mä oon laittanut 200g! No, minusta oikeastaan onkin parempi, että kakku ei peity kokonaan kuorrutteella, vaan vähän menee reunojen yli. Miten mä oon pystynyt niin huonosti sen ohjeen lukemaan on arvoitus! Porkkanakakku kuuluu meillä syksyyn kun saa tuoreita, mehukkaita porkkanoita. Koristuksena on nykyisin karkkeja, mutta muinoin kun lapset olivat pieniä, väkersin marsipaanista pieniä porkkanoita! Tämä on siitä ihana kakku, että se vaan paranee ajan kanssa. Tosin kyllä me miehenkin kanssa kahdestaan tuo syödään 2-3 päivässä.

Kommentit

Porkkanakkku on min suosikki. Se vaan on niiiiin hyvää! Herkullisen näköinen kakku <3 Mukavaa keskiviikkoa Sinulle kamalasta kelistä huolimatta!
Sussi sanoi…
Näyttää herkulliselle!
MaaritKoo sanoi…
Porkkanakakku ON herkkua!
Kvilttaaja sanoi…
Hyvä leipuri säätää aina vähän ohjetta. Tärkeintä on, että maistuu. Pitää varmaan kokeilla joku päivä leipoa porkkanakakku.
Susanna Hietanen sanoi…
Näin ei-leipovan ihmisen silmissä tuo on aivan erityisen taivaallisen herkullisen näköinen :-)
Rautalintu sanoi…
Mun on parasta olla tekemättä - joutuisin (saisin) syödä sen yksin. Ei toki tekisi tiukkaakaan, koska mies ei jostain käsittämättömästä syystä pidä siitä. Mulle se on aivan ehdottomasti leivonnaisten kärkikastia.
Huopalintu sanoi…
Nam. Kyllä maistuisi :)