Ihan muutama!


Tämä oli sitten viides Runebergintorttu tälle helmikuulle! Hyvälle maistui, mutta seuraava sitten vuoden päästä. Laskiaispullia seuraavaksi! Olin niin väsynyt eilen, että menin nukkumaan jo klo 19. Eihän ne unet aamuun asti riittäneet. Klo 3 heräsin siihen, että meinasin läkähtyä kuumuuteen. Lisse-kisu oli näet asettanut itsensä ihan selkään kiinni! Ihmettelin hieman, että en pääse kääntämään jostain syystä kylkeä! No, se mikä nukuttiin, niin nukuttiin tosi hyvin!!

Kommentit

marketta sanoi…
Minä rakastan myös ruuneja! Mutta ei tee tiukkaakaan vaihtaa laskiaspulliin!😂
Between sanoi…
Kuinkahan monta Runebergiä minä olen syönyt! Tykkään niistä. Viime vuonna ehdin ostaa vain pari, eikä 5. päivän jälkeen torttuja löytynyt enää mistään. Niinpä otin vahingon tänä vuonna reilusti takaisin.
Kissanomistaja ei tarvitse ylimääräisiä pattereita. Isompi sänky oli kyllä meillä usein mielessä, kun Juuson vallatessa tilaa sinnittelin 20 cm:n patjaosuudella.
Mukavaa ja toivottavasti uneliaampaa viikonloppua!
seita sanoi…
Ja sitten odottelemaan laskiaispullia. Vaikka mämmiä saa kaupoista jo joulun jälkeen, niin Runebergintorttukausi on äkkiä ohi. Meinasin myöhästyä, mutta onneksi lähikaupan hyllyltä vielä löytyi.
Vain yksi torttu Runeberginpäivänä ja vain arrakkipunssilla maustettu kelpaa. Jätän tilaa laskiaispullille, niitä menee sitten enemmän 😬
Harakka sanoi…
Nam,oli kyllä hyviä!
Toivottelen sulle oikein hyvää tulevaa Ystävänpäivää 14.02.