Sekalaista seurakuntaa


Nyt ei voi välttyä korona-virusuutisilta sitten millään. Saapa nähdä, miten laajalle se tässä keväällä vielä iskeekin. Se oli selvää, että näin talvilomien aikaan kun ihmiset paljon liikkuvat, se saa ihan eri tavalla pontta leviämiselle.


Työpaikalla on niin paljon ihmisiä, että on melko selviö se sitä kautta hankkia, yli tuhat henkilöä varmaankin samojen rakennusten sisällä viikon aikana!


 Tuli nukuttua pitkään, mutta silti väsyttää jo ennen yhdeksää! Näin mainoksen janssoninkiusauksesta! Sitä voisikin tehdä viikonloppuna pitkästä aikaa. Hyvää eväsruokaa töihinkin. Toisaalta tekisi mieli myös sellaista lohta, johon päälle tulee dijonsinappia, tomaattia ja juustoraastetta! Ei nyt sentään kahta kalaruokaa viikonloppuna.


 Tämä talvi nyt oli mitä oli, mutta vasta tänään huomasin, että talvikintaat ja talvipipo puuttuvat ns. repertuaarista. Sellaiset syksyiset kevytversiot vain löytyvät. Ilmankos on niin vilu ulkoillessa.


Mun pitäisi saada itseni taas liikkeelle. Kai se aloitettava uudestaan ne samat marraskuun ns. yöjuoksut elikkä käyn kävelyllä siinä klo 20 maissa kun jo on kunnolla hämärää. Minä en näe vastaantulijoita, enkä maisemia! Eikä muut minua!


Tänään ei hömppiä näkynyt! Joko ne saivat ilkeästä töyhtotiaisesta tarpeekseen.


 Tässä on pieni pullukka! Se oli todennäköisesti vain hyvin syönyt, sillä kovin se oli virkku ja toimelia!Kommentit