Kuvausbreikki


1.7. sitten totesin, että viikatetraktori tuli ja meni. Veti puskat alas. Mä olin ihan depiksessä. Koko talven ja kevään odotin aikaa, että pääsee kuvaamaan ötököitä ja kaikkea kivaa lomalla. Yleensä on tullut tuossa heinäkuun vimpalla viikolla vasta tuo traktoriäijä, joka kävelyteillä on useampana kesänä ollut nähtävästi sitä mieltä, että minä juoksen kameran kanssa pakoon, se ei riitä, että seison nätisti liikkumatta vastakkaisessa ojassa.  Päälle vaan!! No, sitten tulikin sateet vielä täydentämään keljun fiiliksen. Mä en noilta poluita kovin syvälle metsän puolelle, sillä siellä on punkkeja ja koirankakkaa. 

Aloinkin sitten lukemaan dekkareita. 11 luettu ja tavoitteena on vielä 4 jossain vaiheessa tavata. Tänään sitten pakotin itteni ulos, koska päivä oli puolipilvinen ja +18 C lämmintä vihdoinkin. Pahimmillaan kun mentiin jo +12 C keleissä ja tutistiin sisällä pitkähihaisissa ja -lahkeisissa. Villasukatkin olivat oikein tarpeelliset. Meidän asuinalueella on näin arkena hiljaista. Lomalaiset ovat varmaan mökeillä ja muut töissä. Pari lenkkeilijää ja koiranulkoiluttajaa vain. Niin rauhallista. Ehkä huomenna uudestaan, jos sää sallii.


P.S. Jostain syystä heittää kuvat vasempaan laitaan, vaikka asetus on, että keskelle!


Kommentit

Gert Jan Hermus sanoi…
I really love your nature pictures Tillariina. The squirrel in the pictures is so cute! :-)

It's always a pleasure to visit your website and to watch your great work!

Greetings from the Netherlands,
Gert Jan
www.gertjanhermus.nl
Sussi sanoi…
Täällä jyrätään samalla lailla, ja minua on todella monena kesänä harmittanut niittykukkien hävitys.

Täytyykin mainostaa, että jos et ole vielä lukenut minun muutama vuosi sitten ilmestynyttä dekkaria Uhrilehto, niin vink, vink, D! On lainattavissa kirjastoista.
Tuula sanoi…
Sielläkinkö noin surkeat kesäkelit! Mutta kauniita kuvia olet taas ottanut.
Kvilttaaja sanoi…
Hienot kuvat kukista. En tunnista lajia. Onko joku puutarhakasvi, kun kasviossani ei ole noin kirjavaa hernekasvia. Eikös niitä pientareita parturoida kahdesta syystä: 1) näkyvyyden takia 2) jotta suomalaiset ketokasvit saisivat elintilaa eivätkä vieraslajit täyttäisi kaikkia kasvupaikkoja.
Äityli-Mummo sanoi…
Mie jo kaipailikkii kuvia ja sit sie laitat heti miu lempiväri kukkasii <3 Kiitos!