Lintuja kivillä


Käväisin melko vastentahtoisesti Tervaniemessä. Siellä viihtyy usein sellaista porukkaa, että parempi pysyä pois ärsyttämästä kameran kanssa.  Ajattelin, että keli ei oo kovin hyvä, tuulee kovasti ja taivas on aika pilvinen. Rantsussa ei oo varmaankaan paljon väkeä. Oli siellä kumminkin.


Lähdin kiertämään rantaa, kohti niemeä. Tuuli oli kova ja järvelle nousi isot aallot. Veneellä ei olisi ollut kiva olla. Muutama hassu lokki istui rantakivillä, poikasiakin. Lähdin kotiin melko pian. Ei tuonne ole nyt asiaa. Ehkä varhain aamulla tai myöhään illalla. Toisaalta kun en tykkää ottaa maisemakuvia, niin ei oo mun juttu.


Poikanen veti päikkäreitä! Ei minua juuri noteerannut. +20 C lämpötila. Tuulen vuoksi pitkähihainen ei ollut ollenkaan liikaa. Tämä kesä on itselläni aivan totaalisen nollatasoa kuvauksellisesti. Odotan oikeastaan nyt syksyä ja talvea jo. Pihlajiin on tulossa kohtuudella marjoja, jos edes tilhiä pääsisi kuvaamaan. Osaisipa olla liikaa toivomatta kesän varalle, niin pettymys ei olisi niin suuri. Ehkä tästä jotain oppii.


Kommentit

Tellu Tom sanoi…
Hieman samanlaisia ajatuksia ... ;)
Sussi sanoi…
komeat lintukuvat!
Liplatus sanoi…
Kauniit lintu kuvat!

Yllätyksellistä on kuvaaminen. Välillä ei osu kohdalle mitään kuvattavaa
ja sitten ilmestyykin ykskaks jotain kiinnostavaa kuvattavaa.