Hyvää Joulua!


Hyvää joulua kaikille lukijoille! Tuli se Tillariinan tupaankin vihdoin joulurauha! Eilen tosiaan sai vielä vaivata ja vatkata. Uunin edessä seisoskella ihan hiki otsalla. Nyt sitten vaan olla möllötetään ja nautitaan olosta. Oli mulla apulaisia, mutta on se aatto vaan enempi touhua täynnä iltaan asti. 

Mies lähti lenkille ja sen jälkeen on tiedossa sauna. Yöpaitasillaan tässä kirjoittelen sohvalla. Nyt on sitten ns. musta joulu, elikkä lunta ei löydy mistään! Vettä satanut enemmän tai vähemmän, +2 C. Lahjomiset pidettiin maltillisena tänä vuonna.  Pientä kivaa kaikille. Tyttärillä on osalla jo töitä huomenna tai kiirus poikakaverin kainaloon! Osa palaa vielä takaisinkin. Kissat ovat niin onnellisia kun talo on täynnä väkeä ja meteliä! Varsinkin vanhempi kissa on ihan nuortunut silmissä itsekkin!


Kommentit

Huopalintu sanoi…
Onpa kaunis kukka-asetelma!
Mukavaa joulun aikaa sinulle perheen ja kissaystävien kanssa :)

Meillä on lunta ja lisää sataa, mutta on ollut niin liukasta, että ulos ei juuri asiaa. Eilen kun menin sytyttämään takapihalle lyhtykynttilöitä, niin liukastuin ja satutin hiukan kättä, vaikka kävelin tosi varovasti.
Sussi sanoi…
Hyvää joulupäivää!
Navettapiika sanoi…
Kiitos samoon, hyvää joulua Sullekki!
Tuulikki sanoi…
Hyvää joulupäivää sinnekin! Oli se aatto täälläkin jos jonkinlaista touhua täynnä, mutta nyt joulupäivänä rauhoituttiin. Täällä on vielä valkoinen joulu, onneksi vettä ei satanut kovin paljon mutta kova tuuli on ollut välillä. Pikkuisen tyttärentyttären kanssa peuhattiin päiväsaikaan tuolla pihalla, vaikka oli aika liukasta.
Ihanaa joulun jatkoa teillekin sinnne ❤
Marru sanoi…
Ihanaa joulupäivän iltaa!
Kivipellon Saila sanoi…
Mukavaa Joulun jatkoa Teille myös! Ihana jouluruusu!
Ihana asetelma, jouluruusu on mun lempikukkia mutten osaa sitä hoitaa. Kuulostaa teidän joulu juuri sopivalta, ei liikaa hössötystä. Ja jotenkin tuli hymy huulille noista kissoista.
Häivähdys sanoi…
Hyvää joulun jatkoa!
Vikki sanoi…
Kiitos, mukavaa Tapaninpäivää!