Neljä mustarastasta


Pihalla näkyy parhaimmillaan neljä mustarastasta. Tässä niistä yksi. Aika ärhäkkää porukkaa. Pienempiä lintuja nyt ajetaan pois alvariinsa, mutta ärhennellään myös isommille l. harakoille ja fasaaneille. Viimeiset eivät tosin ota uhoamista ollenkaan tosissaan. Kuinka lie monta kertaa olen näitä väijynyt. Tällä kertaa tosin menin kuvaamaan käpytikkaa! Kun se lähti lipettiin välittömästi. Istuin hieman masiksessa portaille. Mitäs nyt? Sitten huomasin naapurin puussa tämän tapauksen ja hiippailin taidokkaasti  itteäni korkeammassa norjanangervopuskassa ja pääsin lopulta kuvausetäisyydelle. Mitä höpöä sitä tekeekään yhden kuvan vuoksi...:)


Kommentit

Kivipellon Saila sanoi…
Mitäs höpöä se nyt on, vaaniminen! Minä vaanin keittiössä kiinanruusun suojissa :D Meillä käy tuossa ruokintapaikalla ilmeinen mustarastaspariskunta - ruskeampi rouva ja musta hurmuri! Täytyykin viedä heille rusinoita!
Kvilttaaja sanoi…
Mustarastaat ovat niin kivan eloisia pihalla. Aika pelottomia ja tykkäävat tarkkailla ihmisiä. Tänäänkin mustarastaita liikkui pihassamme muutamia. HIeno lähikuva rastaasta.
Kaksi huonetta sanoi…
Kannatti vaania. Ihana kuva ja kaunis lintu!
Vikki sanoi…
Hieno kuva rouvasta!
Cheri sanoi…
Yhden hyvän kuvan vuoksi makaa vaikka maassa rähmällään :) Yritin tänään saada kuvan oravasta, onneksi se jähmettyi runkoa vasten. Ruokailevat tintit ovat minulle aivan liian nopeita.
Kaksi huonetta sanoi…
Blogissani on hauska haaste sinulle, ehtisitkö käydä kurkkaamassa? :)
Plaza de Mustis sanoi…
Hieno kuva. Mustarastaat ovat lisääntyneet viime vuosina, tai ainakin niitä näkee enemmän, tiedä sitten onko kanta lisääntynyt:) Kaunis lintu.